Έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2021 07:45
Έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το απόγευμα στους Ιχθύες δίνοντας μας την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που εκκρεμούν και μας αγχώνουν. Τα Μεταβλητά ζώδια μπορούν να προχωρήσουν σε επαγγελματικές οικονομικές και προσωπικές υποθέσεις απρόσκοπτα καθώς οι συνθήκες είναι εξαιρετικά ευνοϊκές.

Έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.

Με την Σελήνη στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων ο συναισθηματισμός είναι έντονος. Καθώς ερχόμαστε σε επαφή με πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα κουβαλάμε. Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουμε ότι έχει στιγματίσει τη ζωή μας. Και πιθανό είναι να μπούμε σε μία διαδικασία εσωστρέφειας λόγω της έντονης ψυχολογικής κατάστασης που βιώνουμε. Σημαντικό είναι να μην αφεθούμε στις αυταπάτες που θα μας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Και να προχωρήσουμε στην επίλυση όσων μας απασχολούν με γνώμονα την διαίσθηση μας.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε καθημερινό επίπεδο καθώς με ευκολία μπορούμε να παρασυρθούμε σε λάθη λόγω του ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Σκορπιό με την Σελήνη στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα βοηθά να ισορροπήσουμε ψυχολογικά και να ξεφύγουμε από την υπερευαισθησία.

Advertisement

Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να προχωρήσουμε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στο κλείσιμο υποθέσεων που εκκρεμούν.

Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο προτάσεις από το παρελθόν που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο. Καλό είναι να τις επανεξετάσουμε αφού μπορούν να μας δώσουν σημαντικές οικονομικές απολαβές.

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Κριό και μας δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσουμε με περισσότερο αυθορμητισμό. Η ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα θα μας δώσει την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε λόγω του άκρατου αυθορμητισμού που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις. Καλό είναι να μετριάσουμε τις αντιδράσεις μας προσπαθώντας να λειτουργήσουμε με απόλυτη ηρεμία και ωριμότητα γιατί η βιασύνη είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε λάθη. Το βράδυ ενδείκνυται για εξόδους και παρέες που θα ανανεώσουν την διάθεση μας.

myastro

Advertisement