Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Τζούλια Νόβα… ” Ψάχνω μεγάλο σπίτι στα βόρεια γιατί έχω πάρα πολλά ρούχα”

27 Οκτωβρίου 2020 10:30

Μερικοί άνθρωποι φαίνεται ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν από το υπόλοιπο που ζουν οι κανονικοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο. Στο δικό τους παράλληλο σύμπαν φαίνεται ότι ζει η Τζούλια NOVA η οποία σε τηλεοπτική της εμφάνιση προκαλεί το κοινό αίσθημα σε εποχές απόλυτης οικονομικής κρίσης να επιδεικνύει την πλούσια καρταρόμπα της και να παρουσιάζει μία πλούσια ζωή χωρίς να Εργάζεται τα τελευταία δύο χρόνια

“Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις.

Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε. Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου. Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα», είπε η Τζούλια Νόβα.

https://youtu.be/-oQ4iSXke6Q