Έφη Αχτσιόγλου: Πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, παραδέχεται τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (βίντεο)

Δημοσιεύθηκε: 27/06/2019 15:00
Έφη Αχτσιόγλου: Πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια, παραδέχεται τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο (βίντεο)

Έπρεπε να φτάσουμε στο… αμήν, ένα τσακ πριν τις εθνικές εκλογές για να παραδεχθεί τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Η Έφη Αχτσιόγλου έδωσε μια διαφορετική συνέντευξη στο RISE TV, στην οποία, εκτός του ότι μας πληροφόρησε ότι τρώει 40 κορόμηλα την ημέρα και ότι βλέπει βιντεάκια πριν κοιμηθεί, παραδέχθηκε ότι έχει σχέση με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, θέλοντας έτσι να υποστηρίξει την υποψηφιότητα του αγαπημένου της στη μάχη του σταυρού.

Η υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε στη συνέντευξη αν θα έκανε σχέση με πολιτικό και απάντησε «έχω σχέση με πολιτικό», ενώ στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω;» η κυρία Αχτσιόγλου απάντησε «ε, δεν ξέρετε τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, υποψήφιο Α’ Αθηνών;», προμοτάροντας έτσι και την υποψηφιότητα του συντρόφου της.

Δεν ψάχνει το κινητό του

Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν έχει ψάξει ποτέ το κινητό του, επικαλούμενη τη νέα νομοθεσία GDPR για τα προσωπικά δεδομένα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αγαπημένο της πρωινό «Τυρόπιτα με Milko ή φυσικός χυμός με τοστ;», η Έφη Αχτσιόγλου απαντά: «Τυρόπιτα με Μilko μετά από πολλά ποτά το βράδυ και έναν ωραίο ύπνο». Ενώ σε ερώτηση αν φοβάται κάτι, η υπουργός απαντά: «Φοβάμαι να μην έρθει η στιγμή που να μην είμαι με κάποιον που να με αγαπάει και να με σκέφτεται».

TIP
Στο 1:42 του βίντεο είναι το σχετικό απόσπασμα για τη σχέση της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

4' και 21'' με την Έφη Αχτσιόγλου

Αιφνιδιάσαμε την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης & υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou, και της ζητήσαμε να απαντήσει σε μερικές κρίσιμες ερωτήσεις!

Gepostet von RISE TV am Mittwoch, 26. Juni 2019