Έφη Σαρρή: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 17:18

Έφη Σαρρή: Η τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε

Η Έφη Σαρρή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Η Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή του Mega για το επάγγελμά της, το κεφάλαιο έρωτας αλλά και την τηλεοπτική πρόταση που δέχθηκε και απέρριψε.

Το άγνωστο παρασκήνιο Μοσχολιού – Διαμάντη – Δημητρίου

«Θεωρώ πως πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει χάσει την αίγλη του και δεν είναι όπως παλιά. Έβλεπα δηλαδή τον Βοσκόπουλο που δούλευα μαζί του και ήταν ένας αστέρας μεγάλος. Όταν ήμασταν με την Άντζελα Δημητρίου, την Σαμπρίνα, την Βίκυ Μοσχολιού και την Λίτσα Διαμάντη μού είχε κάνει εντύπωση που είχαμε μια μαρκίζα που ήμασταν όλες μαζί στο ίδιο μέγεθος. Πρωτόγνωρα πράγματα. Στο πρόγραμμα βέβαια υπήρχαν κάποιες διαφορές αλλά μεταξύ των τριών μεγάλων ονομάτων».

«Κεφάλαιο έρωτας, μεγάλο κεφάλαιο»

«Κεφάλαιο έρωτας, μεγάλο κεφάλαιο. Δεν μπορώ να πω ότι αγάπησα περισσότερο από όσο αγαπήθηκα γιατί δεν είχα και πολύ χρόνο για αυτό. Είχα πάρα πολύ χρόνο για την δουλειά μου με την οποία ασχολήθηκα ιδιαίτερα και μόνη μου».

«Τηλεόραση θα ξανάκανα αλλά εξαρτάται από την πρόταση»

«Τηλεόραση θα ξανάκανα αλλά εξαρτάται από την πρόταση. Δεν θα πάω ας πούμε στο καινούργιο σόου στην Ασία. Μου είχε γίνει σχετική πρόταση αλλά δεν μπορώ να το υποστηρίξω, να τρέχω και να κουράζομαι με ένα ευρώ».

Έφη Σαρρή: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με σχολίασε αρνητικά;»

Η Έφη Σαρρή παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην κόντρα της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα σχόλια που έχει κάνει για εκείνη.

Φυσικά η τραγουδίστρια μίλησε και για το αγαπημένο της πρόσωπο τον Λάκη Λαζόπουλο και την κόντρα τους πριν από μερικά χρόνια.

«Δεν έχω ξεκινήσει τα μπάνια, δεν είμαι και πολύ του νερού. Δεν ξέρω να κολυμπάω, ένα – ένα βγαίνουν στη φόρα. Είχα κάποιες προτάσεις για δουλειά, αλλά εγώ δεν έχω απελευθερωθεί ακόμα και φοβάμαι. Η μάσκα ήταν η δεύτερη φύση μου. Μετά από αρκετά χρόνια που τραγουδούσα ως δεύτερη φωνή με χαμηλωμένα μικρόφωνα, υπέγραψα σε μια μεγάλη δισκογραφική. Οφείλω πάρα πολλά στο Νίκο Καρβέλα. Ήρθε στη ζωή μου στον τέταρτο προσωπικό μου δίσκο. Στην Άννα Βίσση είπα “πες στο Νίκο να μου δώσει κι εμένα κανένα τραγούδι”.

Το ακριβότερο ρούχο που έχω αγοράσει είναι μιας Ελληνίδας σχεδιάστριας, κόστιζε περίπου 5.000 ευρώ. Μου έχει συμβεί θρίλερ με θαυμαστή, μπήκε ένας στο καμαρίνι μου, ήταν γλυκός, με ξανθά μαλλιά, και μου λέει εγώ είμαι η Έφη Σαρρή, όχι εσύ. Λίγο τρόμαξα, και μετά κατάλαβα ότι είχε ένα θέμα. Μου έδειχνε φωτογραφίες που φορούσε τα ρούχα μου και τραγουδούσε τα τραγούδια μου.

Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου, αλλά δε σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ. Ο ιδανικός άνδρας θα ήθελα να έχει το εξής χαρακτηριστικό: Να μη χρειάζεται να μιλάμε, να καταλαβαίνει τι θέλω και να το κάνει.

Η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ, είμαι πλαστική από πάνω μέχρι κάτω. Κατά καιρούς έχω πει ότι είμαι 75 χρονών, 95, και 115 να πω θα το πιστέψουν».