Έφη Σαρρή: «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα πάρτι. Το φέρετρό μου να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί…»

Συντάκτης: Newsroom

6 Δεκεμβρίου 2022 15:15

Έφη Σαρρή: «Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα πάρτι. Το φέρετρό μου να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί...»

H Έφη Σαρρή μίλησε στην εκπομπή «[email protected]» για την… κηδεία της!

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το «Γυμνός μες στην Ελλάδα» πρώτο βέβαια, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε» και άλλα»!

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε ή να μη φοράνε»!

«Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μια Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον»!

Έφη Σαρρή: «Με τον σύντροφο γίνονται συμβόλαια, εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω»

Η Έφη Σαρρή παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή Happy Day και αποκάλυψη πως στα συμβόλαια συμβίωσης που υπογράφει τους όρους τους βάζει εκείνη.

Η Έφη Σαρρή ανέφερε πως είναι ένας δύσκολος άνθρωπος που δεν θέλει πολλές και ιδιαίτερες αλλαγές στη ζωή της

«Είμαι ο πιο δύσκολος άνθρωπος που υπάρχει, έχω πολλά θέλω, παραξενιές, οτιδήποτε. Δεν κοιμάμαι με κανέναν σύντροφο στο ίδιο δωμάτιο. Θέλω πραγματικά να ηρεμήσω, να κοιμηθώ, να το ευχαριστηθώ, να δω τα έργα που θέλω, να μην έχω καμία γκρίνια δίπλα μου, γιατί αυτά συμβαίνουν.

Τον σύντροφο τον θέλω να ταιριάζει και να συμφωνεί ότι και αυτός θα κοιμάται σε ένα άλλο δωμάτιο.

Άλλη μια παραξενιά είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να βλέπω μπάνια λερωμένα. Γι’ αυτό θέλω να έχω το δικό μου μπάνιο. Αυτά γίνονται συμφωνίες κανονικές, γραπτές με συμβόλαια κλπ. Δεν θα μου πεις ποτέ να μαγειρέψω, θα μαγειρεύω όποτε θέλω, αν θέλω, ό,τι θέλω.

Φέρνει το συμβόλαιο ο δικηγόρος και με προσκύνημα και παρακάλι μεγάλο μπορεί να το υπογράψω. Εφόσον είναι όλοι οι όροι όπως τους θέλω…»