Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε.

Δημοσιεύθηκε: 10/04/2019 17:08

 

Τα Εφόδια Καριέρας Ι.Κ.Ε. αποτελούν πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης & Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 1, το οποίο στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και στην παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σε διάφορους τομείς ενδιαφέροντος. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 19 Μαΐου 2014 με έδρα το Βόλο και συγκεκριμένα, το εμπορικό κέντρο στην Κ. Καρτάλη 150 (4ος όροφος).

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς για ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης, διοργανώνουμε σεμινάρια σε αντικείμενα που αφορούν όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας. Επιπλέον, παρέχουμε διαρκή και πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη για όλα τα προγράμματα ανέργων, εργαζομένων και επιχειρήσεων που επιδοτούνται από εθνικούς ή κοινοτικούς πόρους.

Ανθρώπινο Δυναμικό – Όραμα

Η ιδέα ίδρυσης της εταιρείας γεννήθηκε από πέντε νέους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που οραματίστηκαν τη δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ενηλίκων, το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες της πόλης του Βόλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Όραμα των ιδρυτών της εταιρείας είναι η οργάνωση σεμιναρίων, πλήρως ανταποκρινόμενων στις ανάγκες της αγοράς και τις σύγχρονες απαιτήσεις του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, τα οποία θα παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις με άμεση εφαρμογή και ορατά οφέλη.

Τα εν λόγω σεμινάρια υλοποιούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, σε εργαζομένους του ιδιωτικού ή του δημόσιου φορέα, σε φοιτητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν την ακαδημαϊκή τους μόρφωση, σε ανέργους που επιθυμούν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει μια δημιουργική ενασχόληση γνωρίζοντας νέα αντικείμενα.

Αυτοχρηματοδοτούμενα σεμινάρια

Κύρια δραστηριότητα μας είναι η διοργάνωση αυτοχρηματοδοτούμενων, αυτοτελών σεμιναρίων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων όπως:

Σεμινάρια χειροτεχνίας

 • Σεμινάρια κηροπλαστικής

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τις διάφορες τεχνικές κατασκευής και διακόσμησης κεριών και μαθαίνουν να κατασκευάζουν τα δικά τους κεριά από παραφίνη.

 • Σεμινάρια σαπωνοποιίας & παρασκευής καλλυντικών ειδών

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τα υλικά, τον εξοπλισμό και τις τεχνικές παρασκευής σαπουνιών και καλλυντικών ειδών και φτιάχνουν τα δικά τους αγνά προϊόντα με συστατικά της επιλογής τους.

 • Σεμινάρια κατασκευής κοσμημάτων & διακόσμησης μικροαντικειμένων

Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να κατασκευάζουν και να διακοσμούν κοσμήματα και αξεσουάρ με διάφορες μεθόδους και τεχνικές (decoupage, μακραμέ, υγρό γυαλί, felt)

Σεμινάρια για επαγγελματίες & επιχειρήσεις

 • Σεμινάρια Μάρκετινγκ & Διαδικτυακού Μάρκετινγκ (Google & Social Media Marketing)

Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με τις σύγχρονες τεχνικές και πρακτικές μάρκετινγκ, μαθαίνοντας πώς να προβάλλουν σωστά τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις τους ώστε να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών και τα έσοδα τους.

 • Σεμινάρια για τη Δημιουργία Στρατηγικής Εξαγωγών

Στόχος η απόκτηση πολύτιμων γνώσεων για την εξαγωγική δραστηριότητα και η σωστή καθοδήγηση για τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής εξαγωγών.

 • Σεμινάρια Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων

Με απαίτηση του ΕΚ 852/2004 και σύμφωνα με τις διατάξεις της ΥΑ 14708/2007 όσοι εργάζονται σε θέσεις χειρισμού τροφίμων υποχρεούνται να παρακολουθήσουν εξειδικευμένο πρόγραμμα κατάρτισης που αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή.

 • Σεμινάρια για Νέους Αγρότες

Στόχος η απόκτηση πολύτιμων γνώσεων για την αγροτική παραγωγή και η σωστή καθοδήγηση των νέων αγροτών σε καίρια ζητήματα του αγροτικού τομέα.

Λοιπά σεμινάρια (αναφέρονται ενδεικτικά)

Σεμινάρια φωτογραφίας, ξυλογλυπτικής, θεατρικού παιχνιδιού, ψυχολογίας, παιδαγωγικών, τεχνικών ασφαλείας, πωλήσεων, τουρισμού, ξένων γλωσσών κ.ά.

Επιδοτούμενα σεμινάρια

Η εταιρεία μας παρέχει διαρκή ενημέρωση και πλήρη υποστήριξη για όλα τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων, εργαζομένων και επιχειρήσεων:

 • Προγράμματα επιχορήγησης ανέργων με επιταγές κατάρτισης για τη λήψη υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης (προγράμματα voucher)
 • Προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων (ΛΑΕΚ 0,45%)
 • Προγράμματα κατάρτισης επαγγελματικών φορέων, συλλόγων και ενώσεων
 • Προγράμματα ΟΑΕΔ & ΕΣΠΑ

Λοιπές Υπηρεσίες

Στις δραστηριότητες της εταιρείας συγκαταλέγονται επίσης:

 • Οργάνωση Ημερίδων & Συνεδρίων

Αναλαμβάνουμε τη (συν)διοργάνωση ημερίδων/συνεδρίων για λογαριασμό φορέων, επιχειρήσεων ή ιδιωτών με στόχο την προβολή ζητημάτων καίριας σημασίας.

 • Οργάνωση & Υποστήριξη Σεμιναρίων για λογαριασμό τρίτων

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και πλήρη υποστήριξη σεμιναρίων για λογαριασμό τρίτων, παρέχοντας την απαιτούμενη γραμματειακή και διοικητική υποστήριξη.

 • Ενοικίαση δομών

Στο πλαίσιο παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών προς φορείς, συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και ενώσεις προσώπων, διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες για συναντήσεις, συνελεύσεις, ομιλίες, ενημερώσεις, ημερίδες και σεμινάρια.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις δράσεις μας θα βρείτε:

 

Εφοδια Καριερας ι.κ.ε.

Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ 150 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ) – 4οσ ΟΡΟΦΟΣ, Τ.Κ. 38221, ΒΟΛΟΣ

ΤΗΛ. 2421 213737, 2421 213777, 6942271212, 6936909942 & 6944111748

EMAIL: efodiakarieras@gmail.com / WEBSITE: www.efodiakarieras.gr

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT