Έγινε vegan o Μαραβέγιας! «Έχω να φάω κρέας ένα χρόνο»

27 Οκτωβρίου 2020 13:50

Με μια ανάρτηση στο Instagram, o Κωστής Μαραβέγιας μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ένα σημαντικό γεγονός για τον ίδιο.

Ο γνωστός τραγουδιστής γιορτάζει έναν χρόνο χωρίς κρέας, ψάρι και ζωικά παράγωγα. Όπως σημείωσε ο ίδιος στο προφίλ του στο Instagram αισθάνεται καλύτερα από ποτέ και νιώθει πολύ ευχαριστημένος γι΄ αυτό.

O Κωστής Μαραβέγιας τους τελευταίους 12 μήνες έχει αλλάξει διατροφικές συνήθειες και ακολουθεί τη vegan διατροφή, όπως κι η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ του: «Όχι, στη φωτογραφία δεν τρώω ωμά κάστανα, αλλά κοντά πέσατε. Σήμερα κλείνω ένα χρόνο χωρίς κρέας, ψάρι και ζωικά παράγωγα. Ελληνιστί vegan δηλαδή. Επίσης απέχω από οτιδήποτε περιέχει αλκοόλ κι ας έπινα περιστασιακά και λίγο. Η υγεία μου είναι πολύ καλύτερη, τα επίπεδα βιταμινών Β12 και D όπου παρουσίαζα ανεπάρκεια πριν τη συγκεκριμένη διατροφή επανήλθαν σε φυσιολογικά επίπεδα, το στρες έχει μειωθεί, η ποιότητα ύπνου έχει βελτιωθεί. Δεν θα μιλήσω για το ηθικό κομμάτι αυτής της διατροφής αφού είναι αυτονόητο. Νιώθω λοιπόν ευεξία, σωματική και πνευματική και χαίρομαι που τρέφομαι μόνο με ότι μου δίνει η γη. Δεν σας κάνω κήρυγμα, δεν σας λέω κάντε το ίδιο, απλά σήμερα κλείνω ένα χρόνο, νιώθω πολύ καλύτερα και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Αγάπη για τη φύση. Στην υγειά σας».