Εγκαταλείπει την Ελλάδα ο Lamanif! Το μήνυμα στους θαυμαστές του και το ταξίδι στη Γερμανία

29 Μαρτίου 2021 10:30

Με ένα μακροσκελές κείμενο  o Lamanif ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι εγκαταλείπει την Ελλάδα και θα ταξιδέψει μέχρι την Γερμανία όπου βρίσκονται οι γονείς του.

Να θυμίσουμε ότι ο ράπερ Lamanif πρωταγωνίστησε σε ένα πρωτοφανές ροζ σκάνδαλο μετά από διαρροή προσωπικών του βίντεο τα οποία προκάλεσαν την παρέμβαση των αστυνομικών. Ο ράπερ ύστερα από την διαρροή των επίμαχων ερωτικών βίντεο εξαφανίστηκε.

Πλέον τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή με τον ίδιο να εγκαταλείπει τη χώρα.

«Ελπίζω κι εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα , βρήκα το θάρρος, βρήκα το κουράγιο , πείτε το όπως θέλετε, να κάνω τα συγκεκριμένα stories. Δε μου αρέσει να χρονοτριβώ, οπότε δε θα πω πολλά… Αλλά επειδή έκατσα και τσέκαρα κάποια από τα μηνύματα και είναι πάρα πολλά , θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλους εσάς που μου έχετε στείλει τόσα μηνύματα δύναμης , τόσα μηνύματα αγάπης. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Υπερευχαριστώ την οικογένειά μου, βρίσκομαι στη Γερμανία, είμαι σ’ ένα στάδιο προσαρμογής, είμαι σε ένα στάδιο που κάθε μέρα αισθάνομαι πιο δυνατός, τα βρίσκω με τον εαυτό μου όλο και περισσότερο. Για όσους με ρωτάτε πότε θα επιστρέψω μουσικά, είναι κάτι που δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή.

Κι επειδή μετά από όλο αυτό έχω υποσχεθεί ένα πράγμα στο εαυτό μου, να έχω μια σχέση ειλικρίνειας για όλους εσάς που με ακούτε, για όλους εσάς που με έχετε στηρίξει, δεν μπορώ να σας δώσω συγκεκριμένη απάντηση αυτή τη στιγμή. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα επιστρέψω. Τώρα το πότε, προς το παρόν είναι άγνωστο. Καλή συνέχεια, να περνάτε καλά, σας εύχομαι τα καλύτερα»