Έγκλημα στη Φολέγανδρο: νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος καθ ομολογίαν δράστης

Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουλίου 2021 15:15
Έγκλημα στη Φολέγανδρο: νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος καθ ομολογίαν δράστης

Νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος Δημήτρης Βεργός. O οποίος έχει ομολογήσει ότι δολοφόνησε την 26χρονη σύντροφό του. Kατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Φολέγανδρο. 

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 30χρονος καθ ομολογίαν δράστης.

Λίγο μετά τις 10:00 ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο γραφείο του ανακριτή στο Πρωτοδικείο Νάξου με σκυμμένο το κεφάλι. Ενώπιόν του ομολόγησε ότι είναι ο υπαίτιος για τον θάνατο της Γαρυφαλλιάς, επαναλαμβάνοντας ότι ήταν η… «κακιά στιγμή».

Βγαίνοντας από το γραφείο του ανακριτή σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων είπε «συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς». Eξοργίζοντας το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο και του φώναζε «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι».

Ο δικηγόρος του, Γιάννης Βλάχος, δήλωσε πως έχει ρητή εντολή από την οικογένεια του 30χρονου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και πρόσθεσε πως οι γονείς του δράστη βρίσκονται στο νησί και είναι συντετριμμένοι. 

Σε ερώτηση για το αν θα ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση, απέφυγε να απάντησει, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία τον οδήγησαν στη δολοφονία της 26χρονης.