«Πάμε να την ξεφορτωθούμε»: Σοκ από τις αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ρόδο

5 Δεκεμβρίου 2018 19:17

Το έγκλημα στη Ρόδο και οι αποκαλύψεις που βγαίνουν συνεχώς μάς κοκαλώνουν. Σοκ προκαλεί η κυνική ομολογία του 19χρονου Αλβανού στους Λιμενικούς ότι η 21 ετών φοιτήτρια που δολοφονήθηκε στη Ρόδο μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι, παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο. Όμως, ούτε ο ίδιος ούτε ο άλλος δτάστης, ο 21χρονος Έλληνας ανταποκρίθηκαν. 
Η ομολογία του Αλβανού σε συνδυασμό με την παρατήρηση του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της φοιτήτριας από το Διδυμότειχο ότι αν οι δύο δράστες την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ήταν ζωντανή, προκαλεί ανατριχίλα. Ο Αλέξανδρος υποστηρίζει ότι ο ίδιος είπε στον Έλληνα να μεταφέρουν την κοπέλα σε νοσοκομείο, αλλά εκείνος τον πίεζε να την «ξεφορτωθούν». Οι πρώτες πληροφορίες για όσα είπε στους Λιμενικούς ο 19χρονος, που έχει ομολογήσει τη συμμετοχή του στο άγριο έγκλημα δείχνουν μια προσπάθεια να ρίξει όλες τις ευθύνες στον 21χρονο Έλληνα. Μέχρι στιγμής, όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν συμμετείχε στο μοιραίο συμβάν για την Ελένη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχική του ομολογία, ο 19χρονος ισχυρίστηκε ότι όλα συνέβησαν στο σπίτι του 21χρονου στη Λίνδο: ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του θύμωσε πολύ και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Η κοπέλα τούς παρακάλεσε να την πάνε στο νοσοκομείο, κάτι που προέτρεψε και εκείνος τον 21χρονο φίλο του, αλλά ο Έλληνας τού είπε χαρακτηριστικά: «πάμε να το τελειώσουμε. Πάμε να την πετάξουμε στα βράχια».

Σύμφωνα με την αρχική ομολογία του 19χρονου έβαλαν την κοπέλα, που φαίνεται να είχε χάσει τις αισθήσεις της από το χτύπημα και από την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν.  Πήραν το λευκό βαν και την πέταξαν όσο ήταν ακόμη ζωντανή στη θάλασσα, στους Πεύκους.
Στο σπίτι, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε αρχικά ο κατηγορούμενος από την Αλβανία, συνευρέθη με την Ελένη, ενώ κάποια στιγμή ο Έλληνας ζήτησε να… κάνει κάτι. Εκείνη, αρνήθηκε.