Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 15:49

Έγκυος η Τζούλια Αλεξανδράτου

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί μέσα από ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο instagram.

Σε story που μοιράστηκε στο Instagram, η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Στην ανάρτηση της, εμφανίζεται ξαπλωμένη και με το χέρι της χαϊδεύει την κοιλιά της.

Πάνω στη φωτογραφία, η Τζούλια Αλεξανδράτου έγραψε «Baby loading», αφήνοντας να εννοηθεί ότι περιμένει το πρώτο της παιδί.

Τζούλια Αλεξανδράτου: “O Μένιος Φουρθιώτης μου έκλεψε τα 200.000 ευρώ”

Η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε στην δίκη στην οποία κατηγορεί τον Μένιο Φουρθιώτη ότι της έκλεψε μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της 200.000 ευρώ.

Τζούλια Αλεξανδράτου: “O Μένιος Φουρθιώτης μου έκλεψε τα 200.000 ευρώ”.

Έφτασε η ώρα της πολύκροτης δίκης ανάμεσα στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Μένιο Φουρθιώτη ύστερα από εννέα αναβολές τα τελευταία τουλάχιστον 10 χρόνια.

Τζούλια Αλεξανδράτου: "O Μένιος Φουρθιώτης μου έκλεψε τα 200.000 ευρώ"

Τζούλια Αλεξανδράτου Μένιος Φουρθιώτης

Ο παρουσιαστής θα βρεθεί ξανά ενώπιον της δικαιοσύνης αυτή τη φορά στη θέση του κατηγορουμένου αφού η πρώην

συνεργάτιδα του Τζούλια Αλεξανδράτου τον έχει καταγγείλει ότι της απέσπασε μέσα από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της το ιλιγγιώδες ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ.

Τζούλια Αλεξανδράτου: "O Μένιος Φουρθιώτης μου έκλεψε τα 200.000 ευρώ"

Τζούλια Αλεξανδράτου Μένιος Φουρθιώτης

Το πρώην μοντέλο κατέθεσε στο δικαστήριο όλα όσα έγιναν υποστηρίζοντας ότι ο παρουσιαστής κρύβεται πίσω από την κλοπή.

“Είμαι μοντέλο, αυτή είναι η ιδιότητά μου, με ένα μορφασμό έγινα γνωστή, Από εκεί και πέρα ήλθαν άνθρωποι δίπλα μου. Ήταν άνθρωποι της προσκολλήσεως και ένας από αυτούς ήταν ο Φουρθιώτης.

Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή.

Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο,

όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο.

Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία

γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης δεν έδωσε το παρών στην πολύκροτη δίκη

παρά το γεγονός ότι οι συνήγοροι του είχαν διαβεβαιώσει ότι θα βρεθεί κανονικά ενώπιον της δικαιοσύνης