Μαρία Αντωνά: «Θα πήγαινα μαζί με τον Άρη στο Survivor αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε»

2 Μαρτίου 2022 09:50

Μαρία Αντωνά: «Θα πήγαινα μαζί με τον Άρη στο Survivor αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε»

Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του συντρόφου της, Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, αλλά και για την ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε.

Μαρία Αντωνά: «Θα πήγαινα μαζί με τον Άρη στο Survivor αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε».

Το Survivor και η συμμετοχή του Άρη Σοϊλέδη

«Εγώ έλεγα να πάει ο Άρης στο Survivor. Είχαμε κάνει μία συζήτηση μήπως να πάμε μαζί αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε. Αν με έπαιρναν θα πήγαινα».

Παρακολουθεί και στηρίζει τον αγαπημένο της όμως.

Το τατουάζ με το πρόσωπό της

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ  λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου. Οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας».

Η ρομαντική πρόταση γάμου

«Μου έκανε πρόταση, έμεινα άφωνη. Δεν χρειάστηκε να πω το “ναι”, το ένιωσα. Ήταν να γίνει στο εξωτερικό αλλά τελικά λόγω συνθηκών οργάνωσε ένα boat event κοντά στο ΣΕΦ. Όπου δήθεν πήγαμε να μιλήσουμε με κάτι φίλους αλλά εγώ τα είχα καταλάβει όλα. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια».

Οι σκέψεις για την απόκτηση παιδιού

«Έχω μεγαλώσει σε μια οικογένεια που με την αδερφούλα μου την μικρή είχα 12 χρόνια διαφορά. Οπότε μεγαλώνοντας μαζί της ήταν ήδη σαν να έχω ένα παιδί κι εγώ, να μεγαλώνω ένα παιδί. Το να κάνω οικογένεια και να έχω παιδάκια μέσα στο σπίτι, είναι πολύ ωραία όλα αυτά στο μυαλό μου».

Για το παρελθόν του Άρη Σοϊλέδη

«Δεν έχω θέμα, ξέρω το παρελθόν του συντρόφου μου. Δεν έχω πρόβλημα, λογικό είναι, ωραίο παλικάρι είναι»