Είδηση Βόμβα : Σάλος με τη νέα αγορά των Μπέκαμ

Δημοσιεύθηκε: 5 Μαΐου 2020 19:30
Είδηση Βόμβα : Σάλος με τη νέα αγορά των Μπέκαμ

Το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων έδωσε το ζεύγος Μπέκαμ προκειμένου να αποκτήσει το νέο του υπερπολυτελές διαμέρισμα στο κτήριο One Thousand Museum στο Μαϊάμι, προκαλώντας σάλο εν μέσω της καραντίνας για τον κορωνοϊό. Σχεδιασμένο από τη διάσημη Ιρανή αρχιτέκτονα, Zaha Hadid, το κτήριο ολοκληρώθηκε το 2019 και σύμφωνα με τη Sun διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, μια πολυτελή πισίνα, ακόμα και ελικοδρόμιο στην οροφή του.
Το ζευγάρι έχει στην ιδιοκτησία του ένα μέγαρο αξίας 31 εκατ. στερλινών στο Λονδίνο, καθώς και ένα σπίτι αξίας 6 εκατ. στερλινών στο Cotswolds.
Το κτήριο στο Μαϊάμι, που έχει σχήμα φαλλού, έχει 62 ορόφους και ύψος 215 μέτρα. Είναι ένα από τα ψηλότερα κτήρια στο Μαϊάμι και οι τιμές των διαμερισμάτων του ποικίλουν από 5,9 εκατ. δολ. έως και 21,9 εκατ. δολάρια.

Οι Μπέκαμ αγόρασαν ένα από τα ακριβότερα φυρικά.

Στην ταράτσα του κτηρίου υπάρχει μια κοινόχρηστη πισίνα και σπα δύο δωματίων, ενώ το κτήριο διαθέτει κομμωτήριο και ινστιτούτο ομορφιάς, μπαρ και ειδικό χώρο για ηλιοθεραπεία. Τα ΜΜΕ στη Βρετανία και αλλού δεν δίστασαν να κατακεραυνώσουν τους Μπέκαμ, οι οποίοι για μια ακόμη φορά κάνουν επίδειξη πλούτου, την ώρα που η κοινωνία και η οικονομία πλήττονται από τον κορωνοϊό, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τις επιχειρήσεις της Βικτώρια να παραπαίουν και την ίδια να απολύει μέρος του προσωπικού της.  Οι ίδιοι, πάντως, δεν φαίνονται να πτοούνται…