Είδηση – βόμβα! Στην επιτροπή του «My Style Rocks» η Έλενα Χριστοπούλου;

12 Δεκεμβρίου 2019 08:40

Xristop

Μια είδηση βόμβα αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, η Έλενα Χριστοπούλου συμφώνησε σε όλα με την Acun Medya και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν θα τη δούμε στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».
«Η “κλοπή” της ωραίας Έλενας, από το Star στον ΣΚΑΙ και στο «My Style Rocks». Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ έξυπνο από τον ΣΚΑΪ γιατί είναι σιδηρά κυρία, η κυρία Χριστοπούλου, ξέρει από μόδα, ξέρει το συγκεκριμένο αντικείμενο και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσαν να κάνουν. Είναι μια κίνηση ματ αυτή.
Μαζί της στην κριτική επιτροπή θα είναι σίγουρα ο Λάκης Γαβαλάς. Ο Σπύρος Πώρος έκανε ραντεβού με την Acun Medya και τους φάνηκε λίγο… χαλαρός. Ψάχνουν έναν… Χάρη Χριστόπουλο. Ο Λάκης Γαβαλάς και η Έλενα Χριστοπούλου είναι τα δύο σίγουρα ονόματα. Θέλουν δύο άντρες και μία γυναίκα. Τον Σπύρο Πώρο δεν τον έχουν απορρίψει, είναι ακόμα σε συζητήσεις.
Το ρεπορτάζ το δικό μου λέει πως ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε “ή εγώ ή ο Λάκης Γαβαλάς”…», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Πολυκάρπου.