Είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θεωρούμε ότι μπορεί να μας φτάσει στην επίτευξη των στόχων μας

Δημοσιεύθηκε: 15 Φεβρουαρίου 2021 07:45
Είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θεωρούμε ότι μπορεί να μας φτάσει στην επίτευξη των στόχων μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ευνοώντας σημαντικά σήμερα τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Καθοριστικό ρόλο για εμάς θα παίξει η ανάγκη να πάρουμε πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θεωρούμε ότι μπορεί να μας φτάσει στην επίτευξη των στόχων μας. Τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει, καθώς ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Μας χαρίζει συναισθηματική σταθερότητα σε όλα τα επίπεδα. Η μέρα ξεκινάει με δυναμική και διάθεση να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Παίρνουμε πρωτοβουλίες που θα είναι σημαντικές για τις εξελίξεις.

Το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο. Διευκολύνοντας την επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν που επανέρχονται μέσα από το φιλικό περίγυρο. Είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να λύσουμε υποθέσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχει κατανόηση και ευκολία ώστε να εκφράσουμε συναισθήματα και πιθανές διαφωνίες που μπορεί να μας έφεραν σε σύγκρουση με φιλικά μας πρόσωπα.

Αργότερα η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Υδροχόο ενισχύοντας την αισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Μπορούμε να περάσουμε μοναδικές στιγμές με φιλικά πρόσωπα κάνοντας σχέδια για το μέλλον.  Θετική διάθεση υπάρχει και στην προσωπική μας ζωή. Το πάθος και η επικοινωνία εναρμονίζονται και λειτουργούν ευεργετικά για την σχέση. Βλέπουμε στο πρόσωπο του συντρόφου μας ότι μπορούμε να έχουμε έναν πιστό φίλο που μπορεί να μας ακολουθήσει σε κάθε όνειρο και φιλοδοξία μας. Οι κοινοί στόχοι μας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ και δημιουργούν μία στέρεα σχέση

πηγή: myastro

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT