Είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Δημοσιεύθηκε: 20 Φεβρουαρίου 2021 11:48
Είναι έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Μία νέα φήμη οργιάζει στον τηλεοπτικό χώρο. Είναι τελικά έγκυος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Αυτή η είδηση-φήμη κάνει τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων εδώ και αρκετές ημέρες.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας χωρίς να κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε εκπομπές.

Η παρουσιάστρια διατηρεί σχέση εδώ και αρκετούς μήνες με τον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μία σχέση για την οποία έχει μιλήσει  έχει μιλήσει ελάχιστα.

«Ναι, διατηρώ μια σχέση τους τελευταίους έξι μήνες. Είμαι πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Αυτά δεν τα προγραμματίζεις στη ζωή σου, έρχονται ξαφνικά. Με τον Βασίλη έχουμε μια πολύ ωραία καθημερινότητα, μοιραζόμαστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσπαθούμε να αξιοποιούμε τον χρόνο μας ευχάριστα. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στη διαδικασία να μοιραστώ την προσωπική μου ζωή τόσο έντονα με τον κόσμο. Το γιατί δεν το γνωρίζω. Νομίζω ότι αυτά δεν τα προγραμματίζεις. Απλά συμβαίνουν.»

Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την αγάπη της για τα παιδιά αλλά και την επιθυμία της να κάνει σύντομα την δική της οικογένεια.

«Αγαπώ πολύ την οικογένειά μου. Είμαι ευγνώμων που προέρχομαι από μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι 34 χρόνια μαζί οπότε οι εικόνες που έχω για το θεσμό της οικογένειας είναι πολύ σημαντικές για εμένα. Ευτυχώς, με τον σύντροφό μου, τον Βασίλη, έχουμε τα ίδια πιστεύω όσον αφορά αυτό το θέμα, έχουμε τους ίδιους ηθικούς κανόνες και τα έχουμε με τον ίδιο τρόπο στο μυαλό μας. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι όλα τα άλλα κανείς δεν μπορεί να τα ξέρει. Αφορούν καθαρά εμένα και εκείνον.»

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.