Είναι επίσημο: το «Deal» επιστρέφει!

18 Δεκεμβρίου 2019 16:07

Φερνετ

Είδαν… κι απόειδαν… αφού οι τηλεθεατές δεν το έβλεπαν και αποφάσισαν να επιστρέψουν στα παλιά.
Λόγω της αποτυχημένης επιλογής να βγάλουν το «Πάνω Κάτω» η διοίκηση του ALPHA αποφάσισε να το σταματήσει και να βγάλει ξανά το «Deal». Πριν από λίγη ώρα μάλιστα γράψαμε ότι ετοιμάζουν το σκηνικό για το «Deal» και τελικά ο σταθμός ανακοινώνει επίσημα την επιστροφή του αναφέροντας:
«Τα απογεύματα μπροστά από την τηλεόραση γεμίζουν και πάλι αδρεναλίνη. 22 κουτιά ζυγίζουν από 0.01cent έως 60,000 ευρώ. Το 23ο όμως, μπορεί να διπλασιάσει το βάρος του και να φτάσει έως και τις 120,000 ευρώ.
Το Deal επιστρέφει για 4η σεζόν στον Alpha και υπόσχεται τολμηρές και ξεκαρδιστικές στιγμές, αλλά και πολλά κέρδη.
Ο Χρήστος Φερεντίνος παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το τηλεπαιχνίδι που μοιράζει χρήματα. 22 παίκτες και ο τραπεζίτης, έρχονται αντιμέτωποι με το τυχαίο και τις πιθανότητες. Η τύχη μπορεί να είναι αστάθμητος παράγοντας, αλλά η στρατηγική και οι διαπραγματευτικές ικανότητες είναι ίδιον εκείνου που θα κερδίσει πολλές χιλιάδες ευρώ.
Η συνταγή είναι πλέον κλασική, αλλά φέτος το Deal σερβίρεται ανανεωμένο: εντυπωσιακό πλατό, θαρραλέοι παίκτες, ποσά με πολλά μηδενικά και φυσικά η συμμετοχή του κοινού».
Επίσημα λοιπόν τον Ιανουάριο ο ALPHA βγάζει ξανά το «Deal» στον αέρας ελπίζοντας να κερδίσει τους τηλεθεατές… που έχει χάσει…!
Πηγή: Newsit.gr