Είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε επίπεδο συμπεριφοράς και διαχείρισης επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση μας

8 Μαΐου 2021 07:45

Είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε επίπεδο συμπεριφοράς και διαχείρισης επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση μας

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο επηρεάζοντας συναισθηματικά, κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Είναι εύκολο να χαλιναγωγήσουμε τις υπερβολές που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική μας ζωή είναι άμεση.

Είναι εύκολο να ξεφύγουμε σε επίπεδο συμπεριφοράς και διαχείρισης επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση μας. Παράλληλα είναι σημαντικό να περιορίσουμε πιθανά έξοδα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Επειδή το πιθανότερο είναι να είναι αχρείαστα και να οδηγήσουν σε οικονομική αστάθεια.

Στα αισθηματικά, μας δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι μας. Η αμετροέπεια μπορεί να χαρακτηρίσει τις κινήσεις μας και τελικά να οδηγήσει σε υπερβολές και παράλογες αντιδράσεις. Από την άλλη, νιώθουμε την ανάγκη να είμαστε χαλαροί, γεγονός που δεν θα επιτρέψει να δραστηριοποιηθούμε από κοινού με τον σύντροφό μας.

Στα οικονομικά, είναι απαραίτητο να μην υπερβάλλουμε σε πιθανά έξοδα. Παράλληλα καλό είναι να μην προβούμε σε νέες συμφωνίες ή συναλλαγές. Πιθανότατα να μην εξελιχθούν όπως θα θέλαμε αφού έχουμε υπέρμετρες φιλοδοξίες που δεν βρίσκουν ρεαλιστικό έδαφος. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας σημαντικά την διάθεση για πρωτοβουλίες.

Και καθοριστικές κινήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή στους Διδύμους τα ξημερώματα μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε εύκολους τρόπους. Ώστε να προωθήσουμε συγκεκριμένα ζητήματα που μας απασχολούν. Παράλληλα καλό είναι να αξιοποιήσουμε ευφάνταστες ιδέες που μπορεί να έρθουν από το πουθενά. Για να μας βοηθήσουν σε σχέση με το κοντινό σας περιβάλλον.

Το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Καρκίνο δημιουργεί υπερένταση και υπερβολική εγωκεντρική διάθεση.

Κυρίως σε σχέση με πρόσωπα του οικογενειακού μας περιβάλλοντος. Ζητήματα που μας δημιουργούν νευρικότητα μέσα στην οικογένεια μπορεί να μας οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους άλλους. Καλό είναι επίσης σε επαγγελματικό επίπεδο να μην προβούμε σε απότομες και απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να μας στοιχίσουν.

Μετά το μεσημέρι η ισορροπία επανέρχεται, χάρη σε ένα υπέροχο εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Συναίσθημα και ωριμότητα λειτουργούν αρμονικά και δημιουργούν την ανάγκη να προχωρήσουμε σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Η προσπάθεια που θα καταβάλλουμε θα ανταμειφθεί αρκεί να είναι μέσα από έναν ηθικό δρόμο που μπορεί να μας προσφέρει πολλά.