Ειρήνη Νικολοπούλου: «Η μητέρα μου ‘έφυγε’ στα χέρια μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Φεβρουαρίου 2023 11:32

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τη δημοσιογραφία αλλά και την υποκριτική, αποκάλυψε ότι ήταν ελέγκτρια εναέριας κυκλοφορίας, ενώ αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν στεναχωριέται παρά το γεγονός ότι η μητέρα της «έφυγε» στα χέρια της.

Η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αρχικά στάθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση.

«Φέτος κλείνω 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, γίνομαι 40 χρόνων. Ξεκίνησα με τον Κώστα Χαρδαβέλα και τον Γιάννη Δημαρά, ήταν τότε σούπερ σταρ. Ο Γιώργος Λιάνης μου άφηνε ποιηματάκια στο γραφείο μου. Όταν βγήκε στο ‘Playboy’ με τη Ζωή Λάσκαρη, αντί για λεζάντες είχε στίχους του Γιώργου Λιάνη κάτω από τις φωτογραφίες», είπε η Νικολοπούλου.

«Δεν με γεμίζει πια η τηλεόραση, έχω καταφέρει να αναπτύσσω τον χρόνο μου με ένα πιο δημιουργικό τρόπο. Είμαι σαν την Μπριζίτ Μπαρντό που είπε ‘και τώρα φεύγω’ και δεν ξαναγύρισε ποτέ», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση ποια απώλεια την σημάδεψε, τόνισε: «Οι απώλειες των γονιών μου με έχουν σημαδέψει. Τον πατέρα μου τον έχασα όταν ήμουν 30 χρόνων. Είχα πάθει φωτοέγκαυμα, ήρθα σπίτι και λόγω των φαρμάκων με έπαιρνε ο ύπνος και ο πατέρας μου έπαθε δίπλα μου εγκεφαλικό και δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Η μητέρα μου ‘έφυγε’ στα χέρια μου. Ενώ θυμάμαι τη σκηνή, δεν στεναχωριέμαι, γιατί χαίρομαι που ήμουν εκεί και είδα την τελευταία της ματιά».

Για την τηλεόραση αλλά και για το θέατρο που, όπως αποκάλυψε, είχε ασχοληθεί παλαιότερα, η Νικολοπούλου, επεσήμανε πως, «όταν έγινε κάτι, που ήταν η αίτια για να φύγω από την τηλεόραση, η μητέρα μου αρρώστησε από αυτό το πράγμα. Όλοι οι σκηνοθέτες μου ζήτησαν να γίνω ξανθιά αλλά δεν έχω κάνει καμία αλλαγή. Πριν από τη δημοσιογραφία είχα ασχοληθεί με το θέατρο, μου άρεσε η υποκριτική, αλλά σταμάτησα στα 21».

«Ήμουν ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας. Λίγο πριν βγω στον αέρα στην ΕΡΤ2 ανακοίνωσα στους γονείς μου, ότι θα με δουν στην τηλεόραση», κατέληξε η γνωστή δημοσιογράφος.