Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα»

3 Ιανουαρίου 2022 19:15

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε για τα 38 χρόνια που ασκεί την δημοσιογραφία και τα μεγάλα γεγονότα τα οποία έχει καλύψει ενημερωτικά.

Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα».

«Έχω αισθανθεί ανταγωνισμό και από άνδρες και από γυναίκες. Οι άνδρες είχαν μεγαλύτερη εξουσία και με έβλεπαν σαν “εξωτικό φρούτο” γιατί δεν ακολουθούσα την πεπατημένη» σημείωσε, τονίζοντας ότι «η ελληνική τηλεόραση τότε ήταν πολύ εσωστρεφής. Προσπάθησα να της δώσω μια εξωστρέφεια.

Εμένα δεν με ενδιέφερε το σταριλίκι. Με ενδιέφερε όταν πηγαίνω, να νιώθω τόσο γεμάτη μέσα μου και αυτή την τεράστια αδρεναλίνη».

«Ήθελα να είμαι παρούσα στα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα και να περάσω στους τηλεθεατές ότι ήταν κάτι πολύ δυνατό και τους αφορούσε». Είπε η Ειρήνη Νικολοπούλου για τα σημαντικά γεγονότα που βρέθηκε στην «πρώτη γραμμή».

Μίλησε για τη συνάντησή της με τον Άντονι Κουίν στην παραλία της Σάντα Μόνικα, όταν εκείνος έπαιζε τάβλι και έβριζε στα… ελληνικά.

«Είδα έναν Έλληνα εκείνη τη στιγμή. Με αγκάλιασε και μου είπε “αγάπη μου, σ’ αγαπώ πολύ».

Για την οικογένειά της

«Δεν ξέρω αν πήρα άριστα στην οικογένεια. Σημασία έχει να ζεσταίνεται η ψυχή σου όταν κλείνουν τα φώτα, από τους δικούς σου ανθρώπους».

«Η σχέση μου με την κόρη μου είναι άριστη. Το δουλέψαμε και οι δύο για να είναι άριστες οι σχέσεις μας. Είναι μοναχοκόρη και είμαστε πολύ κοντά» πρόσθεσε για τη σχέση της με την κόρη της, τονίζοντας ότι εκείνη την είχε αποτρέψει από το να γίνει ευρωβουλευτής, καθώς δεν ήθελε σε ηλικία 14 ετών να πάει στις Βρυξέλλες.