Ειρήνη Παπαδοπούλου – Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

18 Σεπτεμβρίου 2022 10:45

H Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα στη σχέση τους, η οποία ήδη μετράει τρία χρόνια.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από την εφημερίδα «Real Life» το ζευγάρι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας, ήρθε στην πρωτεύουσα, όχι μόνο για διακοπές αφού σκοπός του είναι να μείνει μόνιμα.

Μάλιστα, μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας.

Η εξέλιξη αυτή θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και για την προσωπική του ζωή, αφού θα μπορεί πλέον να ζει δίπλα στη σύντροφό του.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 οπότε σύναψαν σχέση, το διάστημα που κατάφεραν να περάσουν μαζί ήταν ελάχιστο, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και της απόστασης.

Βέβαια στην περίοδο της καραντίνας, ήταν από τα ζευγάρια που είχαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ανθίσει η αγάπη τους.

Άλλωστε, όπως λένε άνθρωποι που ανήκουν στο στενό τους περιβάλλον, είναι ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου καθώς θεωρούν πως βρήκαν αυτό που αναζητούν στη ζωή.

Σε μια από τις πρόσφατες συνεντεύξεις της στο περιοδικό «OK!» η Παπαδοπούλου είχε ερωτηθεί για το εάν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της.

«Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσου με και αύριο.

Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! (Γελάει.) Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα.

Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν.

Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο», είχε πει η Παπαδοπούλου.