Ειρήνη Παπαδοπούλου για Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη»

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουλίου 2022 11:48

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Καυτά» φιλιά στη μέση του δρόμου [φωτογραφίες]

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μίλησε για τον έρωτα της για τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη και αποκάλυψε εάν υπάρχουν σχέδια γάμου

«Αγαπώ πολλά πράγματα σε εκείνον. Είναι φωτεινό παιδί. Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου»

Για το αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου απάντησε: «Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσουμε και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε!  Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο.

Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου

Στο αεροδρόμιο, ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο. Και να φανταστώ πως εκείνος έκανε το πρώτο βήμα; Ναι! Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα.  Και μετά κύλησαν όλα πολύ φυσιολογικά».