Ειρήνη Βολιώτη: «Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

5 Ιουνίου 2022 14:28

Η Ειρήνη Βολιώτη, η οποία έχει καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για κακοποιητική συμπεριφορά, υποστήριξε ότι υπήρξε θύμα ξυλοδαρμού από εκείνον και στο παρελθόν. Πάντως, ο τελευταίος διαψεύδει τα πάντα.

Η Σταρ Ελλάς 2022 Ειρήνη Βολιώτη, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA και περιέγραψε το τελευταίο πολύ άσχημο περιστατικό με τον πρώην σύντροφό της, που άρχισε στα καλλιστεία.

«Το σκηνικό ξεκίνησε από τα καλλιστεία, αναστατώθηκα, ευτυχώς ήταν εκεί ο κ. Νίκος για να τον πάρει από εκεί. Ήταν πολύ αγχωτικό, με πρόσβαλε μπροστά στον κόσμο, τους γονείς και τον πατέρα μου.

Φτάσαμε στον σταθμό Λαρίσης και τον απείλησα ότι θα τον δώσω στην Αστυνομία. Στην Ομόνοια με απείλησε και με χτύπησε γιατί του είπα ότι θα του φέρω την Αστυνομία. Τον απείλησα ότι θα τον καταγγείλω και εκείνος ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στον κόσμο. Αυτή η συμπεριφορά συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό και τον έχω καταγγείλει ξανά», δήλωσε αρχικά η Βολιώτη.

Και πρόσθεσε: «Δεν μπόρεσα να το ανεχτώ άλλο, δεν μπόρεσα να χαρώ τη βραδιά της στέψης μου. Τον είχα καταγγείλει λόγω χρήσης, κακοποιητικής συμπεριφοράς και ζήλιας. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν, και δεν τον έχω καταγγείλει.

Έχω προσπαθήσει να αμυνθώ και να τον χτυπήσω αλλά είμαι 51 κιλά, δεν μπορώ να του προκαλέσω βλάβη. Δεν του έκανα επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο, δεν έχω σχέση με τίποτα αιχμηρό πέραν από τη ‘λίμα για τα νύχια μου’».

Εν συνεχεία, είπε: «Έχω προσπαθήσει να χωρίσω αλλά μου έστελνε βιντεάκια αυτοκτονίας. Είχε τελειώσει από μεριάς μου η σχέση αλλά αυτός απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Στο νοσοκομείο απέδειξαν ότι είχα βλάβη στη μύτη μου, στην οποία έχω κάνει πλαστική πρόσφατα αλλά και στην πλάτη.

Νιώθω ανακούφιση που δεν θα με ενοχλήσει ξανά αλλά στενοχωριέμαι κιόλας γιατί ήταν μία σχέση μου. Ισχυρίζεται ο πρώην σύντροφός μου ότι αυτό το κάνω για την δημοσιότητα αλλά εκείνος με ζήλευε παθολογικά. Με έχει χτυπήσει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν».

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Βολιώτη, Δημήτρης Ζορμπάς, παρουσίασε μία τελείως διαφορετική εκδοχή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τόνισε: «Όλο αυτό είναι σκηνοθετημένο και λόγω της δημοσιότητας που έχει η κυρία, μπορεί να πει μόνο τη δική της εκδοχή. Ο εντολέας μου ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση και εκεί έμαθε ότι η εν λόγω κυρία διατηρούσε άλλες σχέσεις παράλληλα με εκείνον.

Εξαγριώθηκε αλλά κράτησε την ψυχραιμία του. Όταν έφυγε από το show, η κυρία τον ακολούθησε και τον χτυπούσε με τα χέρια της στον σταθμό Λαρίσης. Ο εντολέας μου είναι πρώην πυγμάχος και αντιλαμβάνεστε ότι εάν ήθελε να προκαλέσει οποιαδήποτε σωματική βλάβη στην κυρία θα το είχε κάνει από την αρχή».

Και κατέληξε: «Εκείνος σηκώθηκε να φύγει και εκείνη από μανία ήθελε να τον κρατήσει και να μην αποχωρήσει από την εκδήλωση. Δεν έχει προκληθεί καμία βλάβη στη μύτη της. Όλο αυτό μεθοδεύτηκε και πήρε έκταση για να αποκτήσει κάποια δημοσιότητα. Θα λυθούν όλα στο δικαστήριο».