«Είσαι το ταίρι μου»: Η Κατερίνα Λέχου μιλάει για ένα «ασύλληπτο» σκηνικό με τον Αλέκο Συσσοβίτη από τη θρυλική σειρά

3 Δεκεμβρίου 2018 15:55

Η αποκάλυψη της Κατερίνας έδειξε πόσο ασύλληπτα σωστοί είναι κάποιοι. Η Κατερίνα Λέχου, περιγράφοντας ένα περιστατικό που συνέβη στα γυρίσματα της σειράς «Το  Νησί», όταν κατά λάθος τραυμάτισε έναν καμεραμάν με μαχαίρι, βρήκε αφορμή κι αποκάλυψε παράλληλα και κάτι που είχε συμβεί στην Αυστραλία, στα γυρίσματα του σίριαλ «Είσαι το ταίρι μου». Θυμάστε φυσικά τη θρυλική σειρά, που είχαμε δει πολλάκις. Όσο υπήρχε Mega (εννοείται).

Η ίδια και ο Αλέκος Συσσοβίτης -καλός της φίλος πάντα και τότε ζευγάρι- βίωσαν κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Στο διά ταύτα:  «Όταν κάναμε τα γυρίσματα τού Είσαι το ταίρι μου στην Αυστραλία, είχαμε μια σκηνή στην παραλία με τον Αλέκο Συσσοβίτη. Από τις 4 το πρωί οι Αυστραλοί τσουγκράνιζαν την άμμο. Τι τσουγκρανίζουν, λέω, αυτοί. Την αναμοχλεύουν για να δουν μήπως υπάρχει ένα πετραδάκι, ένα αγκαθάκι. Μα, λέω, δεν πέφτουμε κάτω στην άμμο. Και αν γίνει λάθος και πέσετε; Τσουγκράνισαν όλη την περιοχή!»

Ε, αγάπη μου, μιλάμε για επαγγελματίες. Σου θυμίζει Ελλάδα Κατερινάκι μου; No way! Έτσι, όμως, είναι. Έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει και στη χώρα μας. Και δεν είναι ιδέα μας.