Έκκληση για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό: νοσηλεύεται μετά από διπλό εγκεφαλικό (φωτογραφίες)

28 Φεβρουαρίου 2019 10:48

 Δυο καλοί του φίλοι και συνάδελφοι από τη Σκόπελο , οι Αντώνης Μπαλαμπάνης και Μάγδα Πάτση κάνουν έκκληση για βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, για τη αποθεραπεία του, αφού ο ίδιος δεν έχει οικονομικούς πόρους.

Όταν θα πάρει εξιτήριο θα πρέπει να πάει σε κέντρο αποκατάστασης. που χρειάζεται χρήματα… Αναφερόμαστε στον σπουδαίο ρολίστα Τάκη Μόσχο, ο οποίος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Νοσηλεύεται, δε, εδώ και ενάμιση μήνα. Ωστόσο, παρότι σιγά-σιγά συνέρχεται, η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολοι, αφού υπάρχει ανέχεια. Τον “χτύπησε”, όπως την πλειονότητα των επαγγελματιών εν Ελλάδα η κρίση τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον συνάδελφο Αλκίνοο Μπουνιά, όσοι ενδιαφέρονται να τον ενισχύσουν μπορούν να πάνε στην Τράπεζα Πειριαώς όπου ο ηθοποιός έχει λογαριασμό. Εμείς, να του ευχηθούμε σιδερένιος και να λήξουν όλα αίσια.

Αξίζει να σημειωθεί, στο παρελθόν ο Τάκης Μόσχος είχε δημοσιοποιήσει το πρόβλημα του εθισμού του στα ναρκωτικά και όσα δύσκολα έζησε όντας χρήστης. Ευτυχώς αυτή η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε έληξε, όταν έφυγε από την Αθήνα και βρήκε καταφύγιο στη Σκόπελο.