ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ – THRAKI DOG TRAINING

11 Απριλίου 2024 12:20

Ο Χαράλαμπος Κουκουζέλης είναι ο βασικός Εκπαιδευτής της Thraki dog training και ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων. Η αγάπη του για τους τετράποδους φίλους, τον οδήγησε να εξειδικευτεί ως εκπαιδευτής σκύλων με σκοπό την διαχείριση της συμπεριφοράς τους, από την πρώτη κιόλας μέρα της συμβίωσής τους με τους νέους ιδιοκτήτες έως την ενήλικη ζωή τους. Η Thraki dog training δραστηριοποιείται πάνω από μία 20ετία στη πορεία ατομικής εξάσκησης, κρατικής άδειας και δραστηριοποίησης (από το 1990), όχι μόνο στα πλαίσια της εκπαίδευσης οικόσιτων σκύλων, αλλά και της ενημέρωσης – καθοδήγησης για την διαχείριση των αδέσποτων σε Δημόσιες Σχολικές Βαθμίδες στην περιοχή του Έβρου, της Ροδόπης, αλλά και της ευρύτερης Θράκης.  

H Ευαγγεία Μουτουσίδου είναι κάτοχος τίτλου Βοηθός Κτηνιάτρου και εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης στο Δημοτικό Κυνοκομείο του Δήμου Κομοτηνής.

Οι δρόμοι των δύο εθελοντών συναντιούνται σε μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των συμπολιτών μας σε θέματα που άπτονται της ευζωίας των ζώων συντροφιάς.

Υλοποίηση προγράμματος κυνοφιλίας.

Κοινή συμμετοχή σε ημερίδες / εκδηλώσεις

Γιορτές υιοθεσίας

Στην Thraki Dog Training έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά και για όσους αναρωτιούνται ποια είναι τα κριτήρια για να αναλάβουμε την εκπαίδευση ενός σκύλου, απαντάμε: “Εκπαιδεύοντας, εδώ και δύο δεκαετίες, μεγάλο αριθμό σκύλων, διαφόρων φυλών και διαφορετικών χαρακτήρων, έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια ούτε μυστικές συνταγές για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Η εκπαίδευση σε μας γίνεται αποκλειστικά με ατομικά μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται, στο δικό σας χώρο. Οι εκπαιδευτές μας δίνουν την απόλυτη προσοχή τους σε σας και το σκύλο σας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του μαθήματος. Το πρόγραμμά μας διαμορφώνεται έτσι, ώστε να εξυπηρετεί και το πιο πολυάσχολο ιδιοκτήτη, με αποτέλεσμα η εκπαίδευση του σκύλου να μην αποτελεί μία επιπλέον υποχρέωση αλλά ένα ευχάριστο διάλειμμα στη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Κουκουζέλης Χαράλαμπος

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ - THRAKI DOG TRAINING