Έκπληκτος ο Μάνος Ιωάννου μετά τη συμμετοχή του στο Βachelor: «Δεν ήξερα που πήγαινα»

Δημοσιεύθηκε: 02/10/2020 10:49
Έκπληκτος ο Μάνος Ιωάννου μετά τη συμμετοχή του στο Βachelor: "Δεν ήξερα που πήγαινα"

Ο Μάνος Ιωάννου βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής της Φαίη Σκορδά για να μιλήσει για την συμμετοχή του στο the bachelor και η συζήτηση μάλλον εξέπληξε ακόμα και την παρουσιάστρια

«Δε ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα, αλλά πιστέψτε με δεν ήταν και το καλύτερό μου να πάω. Πήγα γιατί ο Παναγιώτης διαλέγει έξι κορίτσια στο θέατρο για να γυρίσουν πάνω στη σκηνή μια στιγμή που τους άλλαξε και άλλαξε τη ζωή τους. Ένα περιστατικό που θα θυμούνται για πάντα. Εγώ ανέβηκα πάνω στη σκηνή για να τους βοηθήσω.

Δεν ντρέπομαι. Είναι κάτι που ανέβηκα στη σκηνή και τους βοηθούσα. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Όταν με πήραν μου έλεγαν για ένα Bachelor που θα κάνει πανικό. Εγώ δεν το ήξερα. Είναι κορίτσια που έχουν πάει από το GNTM εκεί. Μου φαίνεται κάπως όλο αυτό.

Εκεί δεν υπάρχει ρόλος. Το χάζευα χθες. Η νεολαία και τα μικρά παιδιά που ακούνε… Δε γίνεται. Να πάρω την τηλεόραση και να τη πετάξω. Εγώ έκανα μια δουλειά αξιοπρεπέστατη. Δεν τον ήξερα τον Παναγιώτη, αλλά με το που τον γνώρισα τον συμπάθησα. Μόνο αν είχε βάλει ως στόχο τα λεφτά μπορώ να τον δικαιολογήσω»

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT