Έκπληξη! Οι Άγριες μέλισσες συνεχίζουν και τρίτη σεζόν; Όλη η αλήθεια

28 Νοεμβρίου 2020 08:00

«Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα είναι δυνατή και μπορεί να γράψει και για tρίτη χρονιά αν το θέλει. Είναι ευφάνταστη». Τα λόγια της Θεοφανίας Παπαθωμά η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, προκάλεσαν όργιο φημών ότι οι Άγριες Μέλισσες μπορούν να πάρουν παράταση και για τρίτη σεζόν, κόντρα σε όσα έχουν ακουστεί και μιλούν για αυλαία στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς.
Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα της σειράς έχουν… γλυκάνει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 που έκαναν ήδη νύξη στους συντελεστές των Μελισσών για να δουν πόσες πιθανότητες υπάρχουν για… παράταση.
Προς το παρόν πάντως οι σεναριογράφοι επιμένουν στην αρχική άποψή τους ότι η σειρά θα πρέπει να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι με το τέλος του δεύτερου κύκλου, ώστε να κρατήσει πολύ ζωηρό το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι το φινάλε. Και αυτό θα είναι το μυστικό για να μείνει η σειρά στην κορυφή.
Βέβαια, όταν μιλάμε για τέτοια επιτυχία, κρατάμε και μικρό καλάθι, αφού πολλές φορές στην τηλεόραση έχουν έρθει τα πάνω κάτω.
Οριστικές εξελίξεις γύρω από το θέμα αναμένονται αμέσως μετά τις γιορτές. Πάντως, με τα μέχρι τώρα δεδομένα και παρά την επιθυμία καναλιού και αρκετών ηθοποιών, η σειρά όλα δείχνουν ότι θα ρίξει αυλαία το καλοκαίρι.