Έκτακτο: αποχώρησαν τρέχοντας η μάνα και η αδερφή της Ρούλας

31 Μαρτίου 2022 20:48

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Έπειτα από το λιντσάρισμα στο σπίτι της στην Πάτρα όπου έμεναν η μητέρα της και η αδερφή της οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς.

Ήταν λίγο μετά τις 19:30 όταν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με το νέο δικηγόρο της κατηγορούμενης, Νίκο Ιωάννου, αποχώρησαν από τη ΓΑΔΑ. Η Ελένη και η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποχώρησαν σχεδόν τρέχοντας, για να αποφύγουν τους δημοσιογράφους.

Οι δυο γυναίκες κουβάλησαν σακ βουαγιάζ με ρούχα καθώς και εμφιαλωμένα νερά, ώστε να της τα δώσουν. Στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, απάντησαν ενοχλημένες «αφήστε μας ήσυχες» και «κάντε μας τη χάρη».

Τόσο η μητέρα όσο και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, την επισκέφτηκαν για να μιλήσουν μαζί της και να της δώσουν κάποια ρούχα για όσο παραμείνει στη ΓΑΔΑ, μέχρι την απολογία της τη Δευτέρα, 4 Απριλίου.

Ωστόσο, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ήταν ξεκάθαρες ότι στηρίζουν απόλυτα την Ρούλα Πισπιρίγκου και αρνούνται

να πιστέψουν ότι ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, παρά το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. που αναφέρει τις 9 απόπειρες και τον θάνατο από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του MEGA, μόλις πλησίασαν την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου οι δημοσιογράφοι, εκείνες απάντησαν: «Σας παρακαλούμε, κάντε μας τη χάρη».

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται και ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Νίκος Ιωάννου, προκειμένου να συνομιλήσει με την 33χρονη, η οποία από το απόγευμα της Τετάρτης δηλώνει «αθώα» και δεν

ομολογεί τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Μάλιστα, είπε σε αστυνομικό του Τμήματος Ανθρωποκτονιών

ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την κεταμίνη και ζήτησε επανεξέταση