ΕΚΤΟΡΑΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ – Πλαστικός Χειρουργός

28 Αυγούστου 2019 18:44

HYPPPLift  

Η θαυματουργός αναγεννητική θεραπεία προσώπου που κάνει θραύση

Όλοι ζητάμε λάμψη, φρεσκάδα και ζωτικότητα στο πρόσωπο, χωρίς ρυτίδες και μαύρους κοίκλους στα μάτια. Αν και υπάρχουν πολλές θεραπείες που υπόσχονται να προσφέρουν λύσεις, συνήθως τα αποτελέσματα που παρατηρούμε είναι ανεπαρκή, και δεν διαρκούν όσο θα θέλαμε. Φαίνεται, ωστόσο, ότι μια επαναστατική θεραπεία, που πρόσφατα έχει έρθει και στην Ελλάδα, μπορεί πραγματικά να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις της. Το HYPPPLift (ΧΙΠ ΛΙΦΤ)  είναι μια πρωτοποριακή τεχνική υγρού λίφτινγκ που τα τελευταία 5 χρόνια κάνει θραύση στην Ευρώπη, και προσφέρει θεαματικά και φυσικά αποτελέσματα, με μακρά διάρκεια ζωής. Μια ενέσιμη θεραπεία λίφτινγκ προσώπου HYPPPLift είναι πλήρως ανώδυνη, και βοηθά στη μόνιμη αποκατάσταση του βαθιού δερματικού ιστού, καθώς και στη βελτίωση των ιδιοτήτων του δέρματος όπως η υφή, η ελαστικότητα και η ανακλαστικότητα του.

ΗΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗς ΛΑΜΨΗΣ

Ενώ συνήθως νομίζουμε ότι αυτό που προδίδει την ηλικία ενός ατόμου είναι οι ρυτίδες στο δέρμα, στην πραγματικότητα, αυτό που βλέπουμε είναι μόνο η εικόνα που δημιουργείται στο μάτι μας μέσω του φωτός που αντανακλάται από την επιφάνεια του δέρματος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να διακρίνουμε την ηλικία κάποιου ανθρώπου με σχετική ακρίβεια, από μακριά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορούμε να δούμε τις ίδιες τις ρυτίδες ή άλλα σημάδια γήρανσης. Αν η επιφάνεια είναι λεία και λαμπερή, όπως το γυαλί, το φως αντανακλάται με την ίδια γωνία που πλήττει την επιφάνεια. Έτσι, στην ομαλή επιφάνεια του νεαρού δέρματος, οι ανακλώμενες ακτίνες φωτός κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Σε μια τραχιά επιφάνεια, όμως, όπως αυτή που δημιουργείται από τις ρυτίδες του ηλικιωμένου δέρματος, οι ανακλώμενες ακτίνες φωτός διασκορπίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτό μας δίνει μια ανομοιόμορφη, θαμπή και γηρασμένη εμφάνιση.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Το HYPPP-Lift είναι μια ενέσιμη θεραπεία η οποία χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο προϊόν αναγεννητικών παραγόντων που προέρχεται από το δικό μας αίμα, το οποίο όμως διαφέρει από τις κοινές θεραπείες που βασίζονται στο αίμα, στη μοριακή του σύνθεση. Αντί για απλή φυγοκέντρηση του αίματος, το HYPPP/ΧΙΠ (Προκατασκευασμένο Πλάσμα Υποξίας) παράγεται μέσω μιας διαδικασίας που μιμείται τη φυσική επούλωση του δέρματος, έξω από το σώμα, η οποία έχει αναπτυχθεί από τον διακεκριμένο Έλληνα πλαστικό χειρουργό Δρ. Έκτορα Χατζηπαναγή στο Λονδίνο και το Μόναχο, μετά από μια δεκαετία ερευνετικής προσπάθειας. Συνεπώς περιέχει όλους τους αναγεννητικούς παράγοντες που παράγονται κανονικά κατά τη διάρκεια της επούλωσης στον οργανισμό. Αυτό οδηγεί στη φυσική ανάπλαση του προσώπου, με αποτελέσματα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, και καθιστά το HYPPP-Lift ιδανικό ως εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς και ο κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ

Ως διαδικασία ιατρείου, το HYPPP εγχέεται στην κατάλληλη περιοχή με παρόμοιο τρόπο όπως και άλλα υλικά πλήρωσης. Σε αντίθεση όμως με άλλες ενέσιμες θεραπείες προσώπου, όπως το υαλουρονικό οξύ και άλλα fillers, τα αποτελέσματα των οποίων διαρκούν μόνο κάποιους μήνες, η θεραπεία με HYPPP έχει μακροχρόνια αποτελέσματα, αφού το πλέγμα γέλης ενσωματώνεται στον κανονικό ιστό και αναμορφώνεται σε φυσικό κολλαγόνο. Καθώς η θεραπεία είναι αυτόλογη, είναι πλήρως ασφαλής, γρήγορη και απλή, και μπορεί να παρασχεθεί ανώδυνα με τοπική αναισθησία.

Για την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων, ειδικά όταν υπάρχει σημαντική χαλάρωση του δέρματος, η θεραπεία HYPPP-Lift μπορεί να συνδυαστεί με νήματα προσώπου. Χρησιμοποιώντας τα υψηλότερης ποιότητας νήματα (COG/PDO/ P(LA-CL) threads) και τις πιο προηγμένες τεχνικές μπορούμε να επιτύχουμε ορατή και μακροχρόνια ανύψωση των ιστών του προσώπου. Με αυτή τη μέθοδο γίνεται δυνατό το χτίσιμο νέου ιστού μέσω της δομής που παρέχουν τα νήματα, στο χρονικό διάστημα μέχρι να απορροφηθούν, αξιοποιώντας τις αναπλαστικές ιδιότητες των αναγεννητικών παραγόντων του HYPPP. Ο συνδιασμός νημάτων με τη μέθοδο HYPPP-Lift (Χιπ-Λιφτ/Χιπ-Λίφτινγκ) αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για ασθενείς που επιθυμούν να αποφύγουν το επεμβατικό λίφτινγκ και επιτυγχάνει εντυπωσιακά και φυσικά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης του προσώπου και λαιμού με μακρά διάρκεια ζωής.

Το HYPPP-Lift βοηθά την δημιουργία μόνιμου νέου ιστού στη βαθιά στιβάδα δέρματος, μειώνοντας έτσι τις ανωμαλίες και ρυτίδες της επιδερμίδας σε πρόσωπο και λαιμό. Αυτό συμβάλλει στην λείανση της επιφάνειας του δέρματος και στη βελτίωση της ανακλαστικότητας του φωτός, παρέχοντας μια πιο ομοιόμορφη, λαμπερή και νεανική εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.hyppplift.gr , www.perfectblue.com