Έκτορας Μποτρίνι: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του χωρίς καπέλο

Συντάκτης: Newsroom

17 Ιανουαρίου 2023 13:45

Έκτορας Μποτρίνι: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία του χωρίς καπέλο

Ο Έκτορας Μποτρίνι, είναι ένας πολυβραβευμένος σεφ με εκρηκτικό ταμπεραμέντο ο οποίος έχει αφήσει και συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στον γευστικό χάρτη της χώρας.

Γεννήθηκε το 1969 στην Κέρκυρα και είναι γιος του επίσης σεφ πατέρα του Ετρούσκο Μποτρίνι δίπλα στον οποίο μαθήτευσε από το 1986 ως το 1992, ενώ για τα επόμενα δυο χρόνια εργάστηκε στο «Etrusco», το οικογενειακό τους εστιατόριο, στην Κέρκυρα. Το 1999 ανέλαβε ο ίδιος σεφ του «Etrusco», συνεπικουρούμενος από τον πατέρα του.

Το αγαπημένο αξεσουάρ του Έκτορα Μποτρίνι είναι το καπέλο τζόκεϊ το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Το φορά συνεχώς και αποτελεί το σήμα κατατεθέν του.

Δείτε τη μια και μοναδική φωτογραφία του στην οποία ποζάρει χωρίς το καπέλο του

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: «Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι»

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η περσινή νικήτρια του MasterChef μίλησε για το ριάλιτι του Star και για τον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι.

Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη.

Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα».

«Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα.

Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος.

Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω».

Για τον Έκτορα Μποτρίνι είπε: «Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση.

Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες.

Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια».