Έλα στη θέση μου : πως θα βρει η επόμενη ημέρα τους ηθοποιούς μετά το τελευταίο επεισόδιο

Δημοσιεύθηκε: 7 Ιουνίου 2021 22:15
Έλα στη θέση μου : πως θα βρει η επόμενη ημέρα τους ηθοποιούς μετά το τελευταίο επεισόδιο

Οι ηθοποιοί της σειράς Έλα στη θέση μου, μίλησαν σήμερα στην κάμερα του Happy Day που βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Έλα στη θέση μου : πως θα βρει η επόμενη ημέρα τους ηθοποιούς μετά το τελευταίο επεισόδιο. Οι πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν για την προσωπική τους ζωή, αλλά και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

«Το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν μπορείς άμεσα να καταλάβεις τι συμβαίνει. Σε 15 μέρες θα μου λείψει πολύ η σειρά. Προς το παρόν δεν θα παντρευτώ. Αυτά προκύπτουν. Δεν τα σχεδιάζεις. Όταν η Κατερίνα ασχολείται με τη μαγειρική, είναι πολύ καλή». Είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Είναι πάρα πολύ όμορφη αυτή η συνθήκη που ζήσαμε εδώ και πέντε χρόνια. Εγώ ήμουν στα 4 χρόνια, έφυγα και γύρισα τώρα προς το τέλος, είπε ο Μιχάλης Μαρίνος ξεκαθαρίζοντας πως δεν γνωρίζει ακόμη αν θα συνεχιστεί η μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» στην ΕΡΤ.

«Δεν θέλουμε με τον Σωτήρη Καλυβάτση να επισημοποιήσουμε κάτι. Είμαστε επίσημα με τα συναισθήματά μας». Είπε η Ηρώ Λούπη.

«Μετά από 11 χρόνια σχέσης, είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν μας λείπει ο γάμος. Από τη στιγμή που υπάρχει αγάπη και υπάρχουν και τα βασικά όπως: θαυμασμός, εμπιστοσύνη, είμαστε μαζί και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, όλα τα άλλα είναι σε δεύτερη μοίρα». Είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μια απώλεια της σειράς, αλλά ήταν ωραίος ο λόγος που έφυγε». Είπε ο Μαρίνος Κόνσολος.