Έλενα Ακρίτα: Και νέα ανάρτηση οργής για τον γιο της! Ποιους στέλνει στα δικαστήρια

27 Μαρτίου 2022 11:27

Έλενα Ακρίτα: ««Δεν νομίζω ότι το Ράδιο Αρβύλα θα ξεπεράσει το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

Η Έλενα Ακρίτα για ακόμα μία φορά επανέρχεται στο θέμα των αναρτήσεων και δημοσιευμάτων που αφορούν τον γιο της επισημαίνοντας με κάθε τρόπο πώς θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων τον διαβάλουν.

Έλενα Ακρίτα: Και νέα ανάρτηση οργής για τον γιο της! Ποιους στέλνει στα δικαστήρια.

Με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλενα Ακρίτα επανέρχεται στο θέμα της υιοθεσίας του γιο της.

Ο γιος μου Παύλος κι εγώ ζητούμε συγγνώμη που σάς απασχολούμε με τα οικογενειακά μας. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ ως τώρα! Όμως, εν όψει της μάχης που θα δώσουμε στα ποινικά και αστικά δικαστήρια, κρίναμε πως ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει όλη την αλήθεια και να μην πιστεύει τους ψεύτες και τους συκοφάντες.

Η νόμιμη διαδικασία υιοθεσίας που ακολουθήθηκε ήταν η διακρατική υιοθεσία (Σύμβαση της Χάγης 29/5/1993), στην οποία συμμετείχε και η Πρεσβεία της χώρας γέννησης του παιδιού.

Σε δεύτερο στάδιο, το κράτος διορίζει μια κοινωνική λειτουργό (το όνομα της είναι καταγεγραμμένο στα επίσημα πρακτικά) η οποία ύστερα από σειρά επισκέψεων στους υποψήφιους γονείς, εισηγείται την συνέχιση ή την διακοπή της υιοθεσίας.

Έλενα Ακρίτα: «Πάντα είμαι μια καταθλιπτική που απλά παλεύω και κερδίζω μέρα την μέρα»

Έπειτα ειδικό δικαστήριο επικυρώνει την υιοθεσία – μια ολιγόλεπτη διαδικασία με παρόντες τους δυο υποψήφιους γονείς. Το παιδί πλέον καταγράφεται στα αρχεία του κράτους με τόπο γέννησης την χώρα υιοθεσίας, δηλαδή την Ελλάδα.

Καμία άλλη δίκη δεν έγινε (και μάλιστα με μάρτυρες… ηθοποιούς) κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο θα κληθεί να το αποδείξει με ντοκουμέντα. Άλλωστε, τα δικαστικά αρχεία υπάρχουν και είναι στην διάθεση των πολιτών.

Αυτή είναι η νόμιμη οδός, αυτή είναι και η πάσα αλήθεια. Την βιολογική μητέρα του γιου μου την γνωρίζω μόνο κατ’ όνομα, δεν την έχω συναντήσει ποτέ κι όποιος ισχυριστεί το αντίθετο θα πρέπει και να το αποδείξει στις δικαστικές αίθουσες.

Η Έλενα Ακρίτα για τους ανεμβολίαστους - «Είστε εχθροί μας! Τέλος!»

Υ. Γ. Ζήτω συγγνώμη που απενεργοποιώ τη δυνατότητα σχολιασμού σε μη φίλους. Είμαι βέβαιη ότι κατανοείτε τους λόγους.

Ευχαριστώ για την ανοχή και την κατανόηση σας.

Επί προσωπικού, δεν θα απολογηθώ σε κανέναν επειδή υιοθέτησα ένα παιδί!