Έλενα Ασημακοπούλου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τις τρεις αποβολές της…

27 Νοεμβρίου 2018 12:56

Συγκίνησε η Έλενα Ασημακοπούλου με την άκρως εξομολογητική συνέντευξη που έδωσε και στην οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε σε προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

Η όμορφη ηθοποιός, που είναι παντρεμένη με τον Μπρούνο Τσιρίλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει μία κόρη, τη  Μαρία Ροζάρια, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να αποκτήσει και άλλα παιδιά.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε δεν είχε μόνο μία αποβολή αλλά τρεις. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είχα μια αποβολή αλλά υπήρξαν και άλλες δύο φορές, σε πιο αρχικό στάδιο, που έπρεπε να κάνω επέμβαση, γιατί δεν ακούγαμε καθόλου το μωρό. Όταν συμβαίνει μια φορά, μπορεί να πεις ότι έτυχε. Όταν όμως συμβαίνει περισσότερες, στενοχωριέσαι και κάπου απογοητεύεσαι κιόλας. Δεν είναι εύκολο να μπαίνεις στο χειρουργείο δύο και να βγαίνεις μία».

Και η Ασημακοπούλου πρόσθεσε: «Αυτό που λέω στον εαυτό μου είναι ότι πρόκειται για κάτι που δεν μπορείς να ελέγξεις. Σκέφτομαι θετικά γιατί θα ήθελα να αποκτήσω δεύτερο παιδί αλλά τώρα πια δεν το προγραμματίζω, όπως έκανα στο παρελθόν. Παλιότερα μπορεί να σκεπτόμουν να κάνω γρήγορα παιδί για να μην έχει μεγάλη διαφορά με τη Μαρία Ροζάρια. Δεν πιέζω τον εαυτό μου. Το αφήνω και όπως βγει…».