Έλενα Ασημακοπούλου: «Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή»

9 Αυγούστου 2021 16:15

Έλενα Ασημακοπούλου: «Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή»

Η Έλενα Ασημακοπούλου επέστρεψε στο σπίτι της στον Άγιο Στέφανο. Είναι πολύ απογοητευμένη από την καταστροφή που έγινε και που συνεχίζει να συμβαίνει στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.

Έλενα Ασημακοπούλου: «Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή».

Με μια σειρά από stories στον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε για την κατάσταση που βρήκε το σπίτι της. Το οποίο ευτυχώς δεν κινδύνευσε από τις φλόγες.

«Να σας ενημερώσω, λοιπόν, πως σήμερα γυρίσαμε σπίτι μας και είμαστε καλά και εγώ και το παιδί… Η φωτιά σταμάτησε περίπου 500 μέτρα από το σπίτι μας… Ναι, όταν έφτασα και το είδα σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο.

Εύχομαι ολόψυχα να τελειώσει σύντομα αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες και παράλληλα να βρεθούν και να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που προκάλεσαν τόση μεγάλη καταστροφή. Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους»

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πάρα πολύ για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας 4 μέρες τώρα… Αυτό που ζήσαμε ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης… Δεν έχω καταφέρει να γυρίσω στο σπίτι μας ακόμα… δεν έχουμε νερό και η κατάσταση είναι αποπνικτική… Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους, πυροσβέστες και εθελοντές, που κατάφεραν και σταμάτησαν τη φωτιά λίγο πριν τον οικισμό μας. Λυπάμαι απεριόριστα για όλους όσους έχασαν τις περιουσίες τους τόσο άδικα. Εύχομαι και ελπίζω ότι θα υπάρξει τιμωρία σε όσους προκάλεσαν τόσο πόνο και καταστροφή».