Έλενα Αθανασόπουλου: Οι αναρτήσεις στα social media που “κάρφωσαν” τον σκηνοθέτη του Σασμου

5 Μαΐου 2022 11:00

Η Έλενα Αθανασόπουλου έχει καταθέσει μήνυση για βιασμό κατά του σκηνοθέτη του Σασμού ο οποίος παραιτήθηκε εχθές από την σειρά του Alpha.

Έλενα Αθανασόπουλου: Οι αναρτήσεις στα social media που “κάρφωσαν” τον σκηνοθέτη του Σασμου.

Η Έλενα Αθανασόπουλου πριν μιλήσει ανοιχτά για την περιπέτεια της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης είχε αναφερθεί στα social media φωτογραφίζοντας τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο ως τον δράστη του βιασμού της πριν από 12 χρόνια.Έλενα Αθανασόπουλου: Οι αναρτήσεις στα social media που "κάρφωσαν" τον σκηνοθέτη του Σασμου

Η ηθοποιός στις 18 Απριλίου είχε αναφέρει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

«Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33»

Η Έλενα Αθανασόπουλου κατέθεσε μήνυση ενώπιον του εισαγγελέα για τον βιασμό της όπως η ίδια υποστηρίζει από τον σκηνοθέτη του Σασμου Κώστα Κωστόπουλου ο οποίος έλαβε χώρα πριν από 12 χρόνια.

Η ηθοποιός ανέφερε στην μήνυση της ότι ο σκηνοθέτης την οδήγησε επισκόπου προς την μέθη και μετά προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του όπου και λόγω των χαμηλών αντιστάσεων από την κατανάλωση αλκοόλ την βίασε.

«Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους, εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21»

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι θα κινηθεί εναντίον της συγκεκριμένης γυναίκας για τις συκοφαντικές τοποθετήσεις της και μηνύσεις της για τον δήθεν βιασμό της όπως ο ίδιος υποστηρίζει.