Έλενα Αθανασοπούλου: «Στο δικαστήριο θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα»

10 Μαΐου 2022 11:50

Η Έλενα Αθανασόπουλου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχει κάνει εναντίον του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου για τον βιασμό της.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως το δικαστήριο εναντίον του σκηνοθέτη θα παρευρεθούν και άλλα θύματα του για να υποστηρίξουν την ίδια και την μήνυση της για τον βιασμό.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος με νέα ανάρτηση του social media ζήτα από την εισαγγελέα να επισπεύσει τις διαδικασίες της υπόθεσης για να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη της δόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στο κανάλι που μέχρι πριν από λίγες ημέρες εργαζόταν ο Κώστας Κωστόπουλος ως σκηνοθέτης του Σασμου

Η Έλενα Αθανασόπουλου δήλωσε:

«Κάποιες φορές είμαι χαρούμενη, άλλες φορές είμαι νευριασμένη, άλλες φορές είμαι εξοργισμένη, άλλες φορές είμαι εριστική, προκλητική. Τα έχει όλα η διάθεση μου και η ψυχολογία μου. Ένιωσα υπέροχα όταν το έβγαλα από πάνω μου. Ένιωσα υπέροχα γιατί δεν το έβγαλα έτσι κατευθείαν, αλλά είχα κάνει τις έρευνες μου και γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλά θύματα. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο πλαίσιο του βιασμού, βιασμός μπορεί να μην υπάρχει άλλος, αλλά υπάρχουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σεξουαλικές κακοποιήσεις, ακραίες και βίαιες συμπεριφορές. Δεν τα γνωρίζω μόνο εγώ αυτά, τα γνωρίζουν και άλλα άτομα. Άτομα με καριέρα, γιατί ακούγεται και το «εγώ ποια είμαι». Είμαι η Έλενα Αθανασοπούλου, αυτή είμαι. Έχω κάνει όλη αυτή την έρευνα και όλα θα βγουν, αλλά όχι στα κανάλια. Θα βγουν στις δικαστικές αίθουσες και θα με στηρίξουν τα ίδια τα θύματα.

Μην μου λέτε το όνομα του! Ας τον λέμε γνωστό σκηνοθέτη! Γνωριστήκαμε κάποιο βράδυ του 2009 σε κοινωνικό πλαίσιο όπου υπήρχαν και άλλα άτομα του χώρου. Δεν ήταν ο Πέτρος και ο Παύλος, ήταν επώνυμα άτομα αφού θέλετε να μιλήσουμε για διασημότητες. Ας είναι αυτά τα άτομα σήμερα με το μέρος της συνείδησης τους»