Έλενα Χριστοπούλου: Ο λόγος για τον οποίο ευχαρίστησε δημοσίως τη Μαρία Ηλιάκη

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 12:14

H Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε η Μαρία Ηλιάκη στο «Marie Claire» και την αναφορά που έκανε στην απόφασή της να στηρίξει την ίδια στη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Πάνο Καλλίτση, παρά την πίεση που είχε δεχτεί.

Η μάνατζερ μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να τοποθετηθεί στο θέμα που ανέδειξε η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και να περιγράψει τα δικά της συναισθήματα.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, η Χριστοπούλου είπε: «Διαβάζοντας τη συνέντευξη της Μαρίας αισθάνθηκα αρχικά υπερήφανη για το ότι είναι στη ζωή μου πολλά χρόνια τώρα.

Η Μαρία όμως, δεν πήρε θέση υπέρ μου, στάθηκε δίπλα στην αλήθεια και αυτό είναι το πιο βασικό… Τη Μαρία την έχουν πολιορκήσει πολλάκις για να πάρει θέση και δεν το έχει κάνει. Τώρα πια που βγήκε η απόφαση και έχει λήξει η ιστορία θετικά για εμάς, την ευχαριστώ και δημόσια γιατί στάθηκε δίπλα στην αλήθεια».

Στη συνέχεα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά, τη ρώτησε αν υπήρξε στιγμή που αισθάνθηκε ενοχές επειδή ενέπλεξε αυτές τις γυναίκες στην ιστορία.

Η Χριστοπούλου με έντονη τη συναισθηματική της φόρτιση απάντησε: «Είχα ένα βάρος. Τύψεις και ενοχές έχεις, όταν έχεις κάνει κάτι λάθος και έχεις βάλει τους ανθρώπους σου να πουν ψέματα. Στην προκειμένη περίπτωση έχω περάσει πολύ μεγάλο ψυχικό βάρος γιατί αυτές οι συγκεκριμένες γυναίκες μου στάθηκαν πάρα πολύ.

Δεν το έκαναν άνθρωποι που περίμενα και το έκαναν αυτές οι γυναίκες και θα είμαι πάντα ευγνώμων. Δικαιώθηκαν όμως. Πέρασαν δύσκολα αλλά δικαιώθηκαν».

Η Χριστοπούλου μίλησε παλαιότερα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και αναφέρθηκε στο διαζύγιο της και τα όσα έχουν γίνει στις δικαστικές αίθουσες μετά το τέλος του γάμου της με τον Πάνο Καλλίτση.

«Εγώ μίλησα, είπα αυτά που ένιωσα για πρώτη και τελευταία φορά. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά, εγώ είπα ό,τι ήταν να πω, έδωσα τη συνέντευξή μου, δεν θα το συνεχίσω άλλο. Συνεχίζω με χαμόγελο και σφίγγω τα δόντια. Κοιτάω μπροστά.

Δεν θέλω καμία συγγνώμη, θέλω την ησυχία και την ηρεμία μου. Αυτό θέλω και το εύχομαι για όλους τους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν ήττες και νίκες σε έναν όλεθρο που λέγεται διαζύγιο»