Έλενα Χριστοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Έχω περάσει πολύ σοβαρό έρωτα μαζί του»

Συντάκτης: Newsroom

17 Οκτωβρίου 2022 15:30

Έλενα Χριστοπούλου για Αλέξη Γεωργούλη: «Έχω περάσει πολύ σοβαρό έρωτα μαζί του»

H Έλενα Χριστοπούλου μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε μια «αποκάλυψη» που κανείς δεν περίμενε…

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή booker μοντέλων, με αφορμή μια συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή «Πρωινό μας», θέλησε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε εκείνος ενώ δεν παράλειψε να κάνει μια αποκάλυψη και για την ίδια.

«Δεν μου αρέσει καθόλου ο Γεωργούλης με κουστούμι, μου αρέσει όταν είναι πιο cool ντυμένος. Σταματούσα τα πάντα όταν έπαιζε Γεωργούλη στην τηλεόραση. Σοβαρό έρωτα έχω περάσει μαζί του, δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, αλλά μου άρεσε πολύ γιατί για εμένα έχει την κλασσική ελληνική φιγούρα άντρα που μου αρέσει».

Έλενα Χριστοπούλου: Η αινιγματική απάντηση για το πρόωρο τέλος του «Love Island»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Η ίδια, αναφέρθηκε στον Άγγελο Μπράτη και στις φήμες που θέλουν το «Love Island», που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να ολοκληρώνεται νωρίτερα.

«Μπορεί να ήταν μια αμήχανη στιγμή. Δεν ξέρω, μπορεί να ήταν πιεσμένος, αγχωμένος. Να ρωτήσετε τον ίδιο», είπε η Έλενα Χριστοπούλου για την αντίδραση του Άγγελου Μπράτη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το αν θα πήγαινε guest στο GNTM, έβαλε τα γέλια.

«Μου αρέσει πολύ το Love Island, με δυσκολεύει όμως που ξενυχτάω γιατί ξυπνάω στις 6 το πρωί. Δεν είμαι η αρμόδια για να σχολιάσω τα νούμερα, θα ήθελα να είναι… στον Θεό, να μη λέμε βλακείες. Ξέρω πότε θα τελειώσει αλλά δεν θα πω εγώ τι και πώς», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.