Έλενα Χριστοπούλου: Η απάντηση χαστούκι στο εξώδικο του Πάνου Καλλίτση

Συντάκτης: Newsroom

13 Σεπτεμβρίου 2022 10:17

Έλενα Χριστοπούλου: «Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα»

Δεν έχουν τέλος οι αντεγκλήσεις και η ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα στους πρώην συζύγους την Έλενα Χριστοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση.

Την ατελείωτη δικαστική διαμάχη προστεθεί και μία ακόμα σελίδα αυτή του εξώδικου που απέστειλε ο Πάνος Καλίδης την πρώην σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου με το οποίο Απαγορεύει στην ίδια αλλά και στην εκπομπή που συμμετέχει στον ΣΚΑΪ να αναφέρουν το όνομά του αλλά και την δικαστική του διαμάχη.

Χθες κατά την παρουσίαση της εκπομπής της Φαίη Σκορδά σε δημοσιογραφική βραδιά οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την Έλενα Χριστοπούλου για το εξώδικο δίνοντας μία δηλητηριώδη απάντηση στον πρώην σύζυγό της

«Στα αριστοκρατικά σαλόνια δε μιλάνε για αγοραίες συμπεριφορές. Ευχαριστώ πάρα πολύ»

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Καλλίτσης είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της Έλενας Χριστοπούλου της Μαρίας Ηλιάκη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για ψευδορκία και ψευδομαρτυρια σε βαθμό κακουργήματος που ομως και οι τρεις απαλλάχθηκαν ύστερα από δικαστικό βούλευμα.

Η Έλενα Χριστοπούλου μέσω του δικηγόρου της είχε αποστείλει ανακοίνωση στους δημοσιογράφους για την αθώωση της

«Από το έτος 2017 όπου ξεκίνησε η θλιβερή αντιδικία μου με τον πρώην σύζυγο μου κ. Καλλίτση, ακολούθησα απαρέγκλιτα την απόφαση μου να σεβαστώ απόλυτα την κρίση των Ελληνικών Δικαστηρίων και να αποφύγω την οποιαδήποτε δημοσιοποίηση του συνεχιζόμενου δικαστικού αγώνα μας, αφού θεωρούσα και θεωρώ ότι αφορά μόνο στα εμπλεκόμενα πρόσωπα και κανέναν άλλο. Το ίδιο ακριβώς έπραξαν και οι μάρτυρες μου, οι οποίες επειδή κατέθεσαν υπέρ μου στον δικαστικό αυτό αγώνα μηνύθηκαν αδίκως από τον κ. Καλλίτση.

 

Σε αντίθεση με εμένα και τις μάρτυρές μου, η πλευρά του κ. Καλλίτση επέλεξε συνειδητά και μεθοδευμένα τη δημιουργία αρνητικών σε βάρος μας εντυπώσεων με συνεχείς δημοσιεύσεις της κάθε δικονομικής εξέλιξης, συνοδευόμενες από αρνητικά και απαξιωτικά σχόλια και προοικονομίες της δικαστικής εξέλιξης της υπόθεσης, φυσικά πάντα σε βάρος εμού και των μαρτύρων μου. Αντιθέτως εμείς όχι μόνο δεν πράξαμε με τον ίδιο τρόπο αλλά εγώ συγκεκριμένα δεν προέβαλα ούτε τις δικαστικές αποφάσεις που με δικαίωσαν! Δηλαδή : 1) την απόφαση διαζυγίου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που έλυσε τον γάμο μου με τον κ. Καλλίτση με δική του αποκλειστική υπαιτιότητα, 2) την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για την υπόθεση των χρημάτων και κοσμημάτων μου κλπ., η οποία δέχθηκε ότι ο κ. Καλλίτσης οφείλει να μου καταβάλει το συνολικό ποσό των 90.000 ευρώ (50.000 ευρώ για τα χρήματα που μου παρακρατά, 35.000 ευρώ για τα κοσμήματά μου και τις λίρες Αγγλίας που ομοίως μου παρακρατά και 5.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης) και 3) Την εισαγγελική διάταξη της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών που απέρριψε αρχικά τη μήνυση του κ. Καλλίτση ως αβάσιμη».