Έλενα Χριστοπούλου: Κατέρρευσε στον τηλεοπτικό αέρα και ξέσπασε σε κλάματα

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 11:38

Λύγισε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ η Έλενα Χριστοπούλου η οποία δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα.

Ύστερα από την προβολή της συνέντευξης της Ευγενίας δημητροπούλου η οποία μίλησε για την υιοθεσία της κόρης της αλλά και τα όσα δύσκολα πέρασε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά την κόρη της η Έλενα Χριστοπούλου δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα

«Προσπάθησε πολύ η Ρούλα Σταματοπούλου, την ξέρω πολλά χρόνια. Τη σέβομαι πολύ σαν επαγγελματία. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι πως μία γυναίκα μετά τα 40, με πολλές προσπάθειες και με αποβολή που εγώ… Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος.

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Τώρα δε μπορώ να κλαίω στον αέρα… Ντρέπομαι. Την πάτησα τώρα»

Η Ευγενία Δημητροπούλου μιλώντας στην εκπομπή το πρωινό μας και την Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στην ευτυχία που της προσφέρει υιοθεσία της κόρης της.

«Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήμασταν μαζί με την μικρούλα μας. Ήταν πολύ ωραία, πολύ διαφορετικά. Ξεχνάς ότι μπορείς να κάθεσαι κάπου και να βουτάς στη θάλασσα όποτε θες. Τρέχεις γύρω από ένα 2χρονο παιδί. Είναι πολύ ωραία. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι γι’ αυτό.

Αλλάζουν όλες οι προτεραιότητες, απλώς επειδή ήταν κάτι που το παλέψαμε πάρα πολύ προκειμένου να γίνει και περάσαμε πολλές δυσκολίες και ήταν ένας δρόμος όχι τόσο εύκολος, είμαστε πολύ χαρούμενοι για όλο αυτό».

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι ακόμα δημόσιο πρόσωπο μιλούν ανοιχτά για την υιοθεσία χωρίς ταμπού και αναφέρεται στις δύσκολες όμως στιγμές που έζησε λόγω της χρονοβόρας διαδικασίας και της γραφειοκρατίας μέχρι την ολοκλήρωση της υιοθεσίας