Έλενα Χριστοπούλου:«Στην εκπομπή έχουμε έναν καπετάνιο πολύ δυνατό, που λέγεται Φαίη Σκορδά»

Συντάκτης: Newsroom

11 Σεπτεμβρίου 2022 23:23

Φαίη Σκορδά: Οι φύλακες άγγελοί της στον ΣΚΑΪ και το deal με την Έλενα Χριστοπούλου

Μόνο λίγες ώρες χωρίζουν την έναρξη του νέου «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ που μπαίνει δυναμικά στην κούρσα της τηλεοπτικής σεζόν.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το μεσημέρι της Κυριακής. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με την Φαίη Σκορδά όσο και την αγαπημένη της φίλη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Έλενα Χριστοπούλου τόνισε πως «αισθάνομαι πολύ ήρεμη, πολύ ωραία και περιμένω να ξεκινήσουμε με ωραία συναισθήματα. Δεν το περίμενα αυτό για να πω την αλήθεια. Ούτε γω περίμενα να είμαι εδώ και ούτε να νιώθω τόσο ασφαλής. Αλλά είμαι πολύ καλά».

«Στην εκπομπή έχουμε έναν καπετάνιο πολύ δυνατό, που λέγεται Φαίη Σκορδά, οπότε σε λίγο καιρό θα τα δείτε όλα. Σιγά σιγά. Ότι πει ο αρχηγός. Εγώ πιστεύω στις παρέες, ένα το κρατούμενο και δεύτερον εκτιμώ πάρα πολλά χρόνια την Φαίη! Πολύ σοβαρά και αληθινά και αυθεντικά και… είπα αμέσως το ναι»

«Αυτό που μου αρέσει και ακούω απ’ όλους τους δημοσιογράφους και backstage από τον κόσμο είναι ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αγαπημένο παιδί όλων των ανθρώπων. Θεωρώ ότι φέτος θα κάνει κάτι που θα της πηγαίνει πάρα πολύ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό» συμπλήρωσε, με φειδώ για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Χριστοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

Έλενα Χριστοπούλου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την αθώωση της

Η Έλενα Χριστοπούλου και ο πρώην σύζυγός της Πάνος Καλλίτσης έχουν ξεκινήσει έναν ανελέητο δικαστικό πόλεμο ύστερα από το διαζύγιό τους με ανταλλαγή μηνύσεων και αγωγών.

Η Έλενα Χριστοπούλου πριν από λίγες ημέρες απαλλάχθηκε με εισαγγελικό βούλευμα από τις κακουργηματικές κατηγορίες που την βάραιναν.

Η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα του open weekend για την δικαστική της φικαίωση

«Δόξα το Θεώ όλα καλά. Επειδή αυτά τα θέματα είναι σοβαρά, για μένα τουλάχιστον, δεν μπορώ να μιλήσω για θέματα που αφορούν στη ζωή μου στο πεζοδρόμιο. Όλα καλά, όταν έρθει η ώρα θα μιλήσω. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα μου δουλειά»

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην σύζυγός της κατηγορούσε την ίδια αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τη Μαρία Ηλιάκη και μία ακόμα γυναίκα για ψευδορκία και ψευδομαρτυρια σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με το βούλευμα απαλλάχτηκαν όλες από τις κατηγορίες.

Ο διάσημος κομμωτής Πάνος Καλλίτσης είχε αναφερθεί την υπόθεση αυτή πριν από λίγες ημέρες κάνοντας την ακόλουθη δήλωση

«Πέντε χρόνια έχω υποστεί έναν ηθικό και ψυχικό βιασμό. Όταν υπάρχει ύβρης και αδικία, επέρχεται η Νέμεσις. Είμαι χαρούμενος για την ελληνική δικαιοσύνη. Αυτό που βλέπω και παρατηρώ είναι ότι ζούμε σε μια εποχή παραπληροφόρησης και fake news και άλλα βγαίνουν, άλλα λέγονται για ευνόητους λόγους. Δεν ξέρω αν θα παντρευόμουν ξανά. Η συντροφικότητα είναι ο απώτερος σκοπός μου. Δεν νομίζω να βρεθώ ποτέ με την Έλενα Χριστοπούλου»

Ο συνήγορος της Έλενας Χριστοπούλου είχε βγάλε ανακοίνωση για την δικαστική δικαίωση της πελάτισσας του

“Η δέσμευση των λογαριασμών της κ. Χριστοπούλου από την πλευρά του κ. Καλλίτση είναι ξεκάθαρα προσχηματική. Πρόκειται για μια επικοινωνιακή κίνηση, που αφορά και αποκλειστικά και μόνο στα δικαστικά έξοδα, την αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και των δικαστικών επιμελητών συνολικού ποσού 8.000 ευρώ.

Μάλιστα δίχως καν να έχει ζητηθεί ως είθισται από τον αντίδικο να καταβληθεί το ποσό η πλευρά του κ. Καλλίτση προχώρησε σε κατασχετήριο, το οποίο και διένειμε στα μέσα ενημέρωσης χωρίς καν να έχει καθαρογραφεί και θεωρηθεί η δικαστική απόφαση, όπως προκύπτει από τα συνημμένα στο κατασχετήριο έγγραφα που σας απέστειλε. Το κατασχετήριο αυτό δεν έχει καμία υπόσταση στην εξέλιξη της υπόθεσης, αφού αφορά στα δικαστικά έξοδα και μόνο…”