Έλενα Χριστοπούλου: «Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα»

Συντάκτης: Newsroom

4 Ιουνίου 2022 14:21

Έλενα Χριστοπούλου: «Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα»

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Open, «Open Weekend».

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για την μητρότητα.

«Προφανώς επειδή δεν έκανα παιδιά. Δεν τα κατάφερα να κάνω παιδιά οπότε όσο περνάει ο καιρός ρίχνω λίπασμα σε αυτή τη δουλειά και από δουλειά έχει γίνει και οικογένεια. Έχουμε μια σχέση πολύ δυνατή με τους συνεργάτες μου. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες στον χώρο μας, αν δεν έχεις κόμπλεξ.

Λατρεύω όλες τις κοπέλες, είναι νέες, όμορφες, φρέσκιες. Λατρεύω που είναι κορίτσια που πατάνε στα πόδια τους, δεν στηρίζονται σε κάποιον άλλον. Με κάνουν να τους βγάζω το καπέλο. Το κεφάλαιο μητρότητας έχει κλείσει μοιραία για μένα. Είναι φορές που σκέφτομαι το ενδεχόμενο της υιοθεσίας και άλλες όχι. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό και να είμαι απόλυτη. Δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το αύριο» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM, δεν θα το ήθελα ποτέ»

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Happy Day και ξεκαθάρισε ποιες είναι οι σχέσεις της με την Βίκυ Καγιά και το Next Top Model.

Η Έλενα Χριστοπούλου ξεκαθάρισε πως έκλεισε οριστικά την πόρτα πίσω της στο reality μοντέλων και πως δεν πρόκειται να επιστρέψει ξανά

«Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM» απάντησε η pr manager στον δημοσιογράφο Γιώργο Γιαννούλια και σε ερώτηση για το αν θα το επιθυμούσε να γυρίσει, ξεκαθάρισε μονολεκτικά: «Ποτέ!».

Η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική πορεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και στην προσωπική τους σχέση

«Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει. Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».