Έλενα Κώνστα – Στιβ Μιλλάτος: βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα για… φρεσκοχωρισμένους (φωτο)

Δημοσιεύθηκε: 24 Απριλίου 2021 15:15
Έλενα Κώνστα - Στιβ Μιλλάτος: βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα για... φρεσκοχωρισμένους (φωτο)

Η Έλενα Κώνστα κι ο Στιβ Μιλλάτος έκαναν την βόλτα τους στην ηλιόλουστη Γλυφάδα.

Έλενα Κώνστα – Στιβ Μιλλάτος: ο καλός καιρός ευνοούσε τον περίπατο στα μαγαζιά για τους δύο φίλους. Η Γλυφάδα είναι μια περιοχή που συχνάζουν οι celebrities.Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη δημοσιογράφο Έλενα Κώνστα και το μοντέλο Στηβ Μιλάτο. Οι δυο τους βρέθηκαν στην περιοχή επιλέγοντας casual ρούχα, και αθλητικά παπούτσια κατάλληλα για περπάτημα.Έλενα Κώνστα - Στιβ Μιλλάτος: βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα

Η Έλενα με δύο πλεξούδες, κόκκινη αμάνικη μπλούζα , γκρι παντελόνα και αθλητικά παπούτσια ήταν άνετη στη βόλτα της. Ενώ ο Στηβ Μιλάτος επέλεξε ένα jean και ένα λευκό t-shirt.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο τους είναι μόνοι στη ζωή. Με την Έλενα να επιβεβαιώνει επίσημα τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα τον περασμένο Ιούνιο. Ενώ ο Στηβ Μιλάτος που τον περασμένο Ιανουάριο παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Κορίνθου την Άννα Παπαϊωάννου, είναι στα χωρίσματα, περίπου δύο μήνες μετά την τελετή.

Έλενα Κώνστα - Στιβ Μιλλάτος: βόλτα στην ηλιόλουστη Γλυφάδα

Μάλιστα όπως είχε επιβεβαιώσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του: «Μας επιβεβαίωσε τον χωρισμό. Έχει ήδη σβήσει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του και πια οδεύουν προς χωρισμό. Δηλαδή, είναι μια τελειωμένη απόφαση. Εγώ τους θυμάμαι που είχαν έρθει εδώ, ήταν πολύ ερωτευμένοι, ωραία παιδιά. Τέλος πάντων, κάθε εμπόδιο για καλό»

Διαβάστε μας στη Google News