Έλενα Κρεμλίδου: Η εντατική γυμναστική που κάνει λίγο πριν το Survivor All Star

Συντάκτης: Newsroom

5 Φεβρουαρίου 2023 11:00

Έλενα Κρεμλίδου: Η εντατική γυμναστική που κάνει λίγο πριν το Survivor All Star

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα έχει ξεκινήσει για τα καλά το workout, για να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα της και τους μύες της, ώστε να είναι έτοιμη για το Survivor All Star.

Την γνωρίζουμε ήδη μέσα από την δραστηριότητά της στα social media, αλλά μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι με την ομάδα των Μαχητών, την γνωρίσαμε καλύτερα και είδαμε τις ικανότητές της στα run, κάθε φορά που έτρεχε στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο με μια κοπέλα από την αντίπαλη ομάδα.

Η Έλενα Κρεμλίδου Μαριπόζα αγαπάει το σώμα της και φροντίζει να το προσέχει και να διατηρείται πάντα σε φόρμα, με σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αλλά και σχεδόν με καθημερινή προπόνηση.

Όπως παρακολουθούμε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τους τελευταίους μήνες, έχει εντείνει τις προπονήσεις της και πηγαίνει στο γυμναστήριο σχεδόν καθημερινά, ενώ πλέον το κορμί της έχει γίνει πολύ πιο ενδυναμωμένο, καλλίγραμμο και φυσικά οι κοιλιακοί της διαγράφονται.

Η ίδια μάλιστα είχε πει σε πολύ πρόσφατες δηλώσεις της ότι είναι πολύ πιθανό να την δούμε φέτος στο Survivor All Star, μια και βρίσκεται σε συζητήσεις διαρκώς με την παραγωγή της Azun Media και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν. Μάλιστα, η Έλενα Μαριπόζα είχε πει χαρακτηριστικά: «Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο.