Έλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση»

14 Μαΐου 2022 09:10

Έλενα Κρεμλίδου: «Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση»

Η Έλενα Κρεμλίδου βρέθηκε στο εξομολογητήριο του After Dark στο Open και προσπάθησε να «αγιάσει» απαντώντας στις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά, οι οποίες δεν ήταν και από τις πιο διακριτικές

Η Έλενα Κρεμλίδου στην ερώτηση τι θα προτιμούσε ανάμεσα σε 1.000.000 followers και πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά, απάντησε πως θα επέλεγε δίχως σκέψη το πρώτο. Εκτός βέβαια εάν επρόκειτο για ξένη παραγωγή. Τότε μπορεί να έκανε τον κόπο όπως είπε.

Όσον αφορά το πιο δυνατό σημείο πάνω της, αυτό, όπως ακούει συχνά, είναι τα οπίσθιά της.

Σχετικά με το μέλλον και την προσωπική της ζωή, η Έλενα Κρεμλίδου πιστεύει πως θα κάνει πάνω από έναν γάμο και ίσως και ένα παιδί. «Maximum ένα παιδί» τόνισε στην απάντησή της.

«Θα ήθελα κυρίως καριέρα και ίσως κάνα γκομενάκι. Θα γούσταρα να είμαι μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας». Δήλωσε η Μαριπόσα. Και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει και πάλι στο μέλλον αισθησιακή φωτογράφιση όπως αυτή στο Playboy.

Στο συγκεκριμένο σημείο, η Έλενα Κρεμλίδου αναφέρεται στην ημίγυμνη φωτογράφιση που πραγματοποίησε για το Playboy. Αποκαλύπτοντας πως δεν πήρε χρήματα αλλά πληρώθηκε μία δωροεπιταγή.

«Εάν ήταν ωραίο το concept, θα έκανα ξανά γυμνή φωτογράφιση. Και τα δυο concept που έκανα… Θα ήθελα κάτι άλλο, κάτι καινούργιο κάτι διαφορετικό. Το Playboy ήταν basic για μένα, ήταν εσώρουχα όχι γυμνό. Ήταν αστείο, δεν υπήρχε αμοιβή, υπήρχε μια δωροεπιταγή την οποία δεν εξαργύρωσα ποτέ». Συμπλήρωσε χαρακτηριστικά στον Θέμη Γεωργαντά.

Η απάντηση στην ερώτηση αν το μέγεθος μετράει

Στη ερώτηση αυτή έδωσε μια απάντηση όλο υπονοούμενα στον παρουσιαστή: «Θέλω να στην εξηγήσω την απάντηση. Θέλω τα αγόρια μου, όπως το κινητό μου… Μαύρο και μάξι έκδοση».