Έλενα Κρεμλίδου: Ένοχος ο άνδρας που την εκβίαζε – «Κορίτσια μιλάτε»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

8 Δεκεμβρίου 2022 09:52

Την καταδίκη ενός από τους άνδρες που την εκβίαζαν με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της ανακοίνωσε περιχαρής η Έλενα Κρεμλίδου και παράλληλα έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Η influencer Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή και ως «Mariposa», δηλώνει δικαιωμένη στη μάχη που έδινε εναντίον των ανθρώπων, οι οποίοι την απειλούσαν με τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού.

Όπως αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του «Survivor», υπήρξε καταδίκη ενός ανθρώπου από εκείνους που προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Κρεμλίδου σημείωσε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγήστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς!

Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Παράλληλα, η Κρεμλίδου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή της. «Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι ένα μίνι πάρτι. Σήμερα κέρδισα το πρώτο μου δικαστήριο. Ένιωσα μια δικαίωση.

Το είχα πολύ ανάγκη γιατί είχα περάσει πολύ δύσκολα τον τελευταίο ενάμισι μήνα. Η ζωή μου συνεχιζόταν αυτό το διάστημα αλλά στην αρχή, όταν πρωτοσυνέβησαν όλα αυτά ήταν δύσκολα», είπε αρχικά η Κρεμλίδου.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία επικοινωνία με την άλλη πλευρά και σήμερα δεν ήρθε καν, ήρθε μόνο ο δικηγόρος του. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα αν θα διεκδικήσω κάποια χρηματική αμοιβή, αυτό είναι το τελευταίο… Είμαι τυχερή που έχω κάποιους ανθρώπους δίπλα μου και με στηρίζουν»!

Και η influencer κατέληξε λέγοντας: «Δέχτηκα εκβιασμό. Σήμερα η δίκη είχε να κάνει για τον εκβιασμό που δέχτηκα».