Έλενα Παπαρίζου: Απίστευτο περιστατικό σε συναυλία της! Άνδρας από το κοινό κατέβασε το παντελόνι του

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουνίου 2022 11:48

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συναυλία της Έλενας Παπαρίζου με έναν άντρα να κατεβάσει το παντελόνι του προστάτη σε μικρά παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η τραγουδίστρια αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε ανάμεσα στον κόσμο με τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην πρώτη σειρά να της κάνουν νόημα ότι κινδυνεύουν.

Η Έλενα Παπαρίζου κατάλαβε αμέσως ότι κάτι κακό συνέβαινε ανάμεσα στους θαυμαστές της σταμάτησε το τραγούδι και ρώτησε τι ακριβώς συμβαίνει και υπάρχει αυτή η αναστάτωση.

Τα νεαρά κορίτσια που βρισκόντουσαν μπροστά από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα την ενημέρωσαν πως ένας άνδρας θα παρενόχλησε σεξουαλικά κατεβάζοντας το παντελόνι του με την τραγουδίστρια να μένει κυριολεκτικά άφωνη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Έλενα Παπαρίζου ζήτησε από τους υπεύθυνους της συναυλίας να καλέσουν άμεσα την αστυνομία για να συλληφθεί ο άνδρας ο οποίος είχε προλάβει να εξαφανιστεί

«Θα παρακαλέσω κατευθείαν αυτός ο άνθρωπος να φύγει και να καλέσετε το 100. Είναι ένας χώρος με μικρά παιδιά. Σας παρακαλώ πολύ»,