Έλενα Παπαρίζου: Αποκάλυψε κατά λάθος τους κριτές του «The Voice»;

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 17:00

Έλενα Παπαρίζου: Αποκάλυψε κατά λάθος τους κριτές του «The Voice»;

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» και μεταξύ άλλων, μίλησε και για το «The Voice».

«Ξεκινούν τα γυρίσματα την μεθεπόμενη εβδομάδα. Θα είμαστε όλοι μαζί, η αγαπημένη παρέα». Έτσι αποκάλυψε ότι οι κριτές θα είναι και πάλι οι ίδιοι, δηλαδή ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η ίδια.

Όσον αφορά τον σύζυγό της και το καλοκαίρι τους, είπε: «Είχαμε πολύ δουλειά κι οι δυο μας, έλειπα κι εγώ για έναν μήνα στη Σουηδία. Έχουμε την υγεία μας και είμαστε αγαπημένοι. Πήγα επίσης έξι μέρες στο χωριό μου και απόλαυσα κλαρίνα και ποτάμια».

Έλενα Παπαρίζου: Παρακολούθησε τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Έλενα Παπαρίζου με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Καψάλης απόλαυσαν το πρόγραμμα της κορυφαίας ερμηνεύτριας.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε μαζί στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Η Παπαρίζου επέλεξε total white σύνολο για τη βραδιά και δεν απομακρύνθηκε λεπτό από το πλευρό του συζύγου της.

Η γνωστή τραγουδίστρια που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τη Μαρινέλλα και της έχει μεγάλη αδυναμία δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών» στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα προχώρησε σε μια προσωπική κατάθεσης ψυχής. Mια μεγαλειώδης μουσική εμπειρία με τη συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας «ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΑ» υπό τη μουσική διεύθυνση του Αλεξίου Πρίφτη. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν διαχρονικά τραγούδια.

Για το «δέσιμο» που έχει με τον σύζυγό της Ανδρέα Καψάλη παρότι διαφέρουν σε πολλά ως χαρακτήρες, μίλησε η Έλενα Παπαρίζου στο «Marie Claire» Σεπτεμβρίου.

Aναφέρθηκε στη ζωή της στο πλευρό του αγαπημένου της, τις διαφορές που έχουν οι οποίες ωστόσο ενώνονται μεταξύ τους αλλά και την ψυχική υγεία, όπως και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες.

Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος!

Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο …

Η μεγάλη διαφορά στη συζυγική/συντροφική σχέση, σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη, είναι αυτό το διαφορετικό συστατικό της που σε εκθέτει περισσότερο. Και αυτό δεν είναι άλλο από το σεξουαλικό κομμάτι. Μέσα σε αυτό εκτίθενται περισσότερα πράγματα, βρίσκεις εκεί ένα άλλο μέρος του εαυτού σου.

Ίσως γι’ αυτό να ρίχνουμε όλες τις φοβίες και τις ανασφάλειές μας στον άλλο. Γιατί νιώθουμε ένα ισχυρότερο δέσιμο».