Έλενα Παπαρίζου: Απαντά για τον ρατσισμό που δέχεται – “Είμαι γυναίκα με τα πιασίματά μου”

Συντάκτης: Newsroom

29 Μαΐου 2022 10:45

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε για το ρατσισμό που εχει δεχθεί τα τελευταία χρόνια για τον σωματότυπο της αλλά και για το γεγονός ότι στοχοποιείται κάθε φορά που παίρνει κάποια κιλά.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά τα τελευταία χρόνια για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί λόγω της αλλαγής στο σώμα της και για το γεγονός ότι ακόμα και οι δισκογραφικές εταιρείες δυσανασχετούν με τις κοπέλες που δεν διαθέτουν αναλογίες.

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κυριακάτικη εφημερίδα Real News για τα όσα κάνει για να φροντίσει τον εαυτό της και το σώμα της αλλά περιέγραψε και ένα περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης και πώς αντέδρασαν οι άνθρωποι που βρισκόντουσαν γύρω της.

Φροντίζεις τον εαυτό σου;

Όσο μπορώ. Δεν είμαι της υπερβολής. Στην καθημερινότητά μου είμαι άβαφη με τις φορμούλες μου. Μου αρέσει να ζω όσο πιο απλά γίνεται. Άλλωστε, το έχω πει ότι έχω κάνει baby botox, τώρα πήγα κι έκανα κι ένα δεύτερο baby botox. Το λένε έτσι γιατί είναι μικρή η ποσότητα και δεν κοκαλώνει το πρόσωπο. Τα υαλουρονικά δεν μου αρέσουν. Λέω «μέτρον άριστον». Αυτό που λέω είναι το σώμα αλλάζει, τι να κάνουμε, δεν είμαι πλέον 20. Να χαιρόμαστε τα 20χρονα και τις γυναίκες που μπορούν να συντηρήσουν αυτό το σώμα. Εγώ δεν έχω τέτοιο σώμα. Από παιδί έβαζα κι έχανα κιλά. Οι χορδές μου είναι πάρα πολύ καλά. Μου αρέσει να περιποιούμαι την επιδερμίδα μου, να βάζω τις κρέμες μου, απλά εμείς στα νότια προάστια είμαστε λίγο πιο χαλαρές, είμαστε με σαγιονάρα από το πρωί.

Έχεις μιλήσει και για το body shaming…

Δεν πρόλαβα, κάποιος εκφράστηκε πολύ άσχημα και με υπερασπίστηκε αρκετός κόσμος – επιτέλους! Ευχαριστώ, γιατί δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που είμαι έτσι. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα με τα πιασιματάκια μου.